Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’de Yanlışlıkla Banlanan Oyunculara 20 Bin BP Verilecek!

PUBG'de yanlışlıkla banlananlara 20 bin BP verilecek.

Dün gece Steam’de ilk kez indirime giren PUBG, 50 milyon oyuncu sayısına ulaştığını duyurdu. 5 Temmuza kadar PUBG, Steam’de yüzde 33 indirime girdi.

PUBG’de Yanlışlıkla Banlanan Oyunculara 20 Bin BP Verilecek 1

PUBG yayınlandığı günden bu yana hileye karşı olan mücadelesi ile yakından tanınıyor. Adil bir oyun ortamı için çeşitli hile yazılımları geliştiren ve kullanan PUBG Corp, bu sabah yaptığı açıklama ile anti hile sisteminin çok hassas olduğunu ve bazen yanlışlıkla diğer oyuncuların da banlandığını belirtti. Özellikle üçüncü parti yazılımları engelleyen PUBG Corp, günümüzde hileye karşı en kararlı geliştiricilerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Buna ek olarak kullandıkları antivirüs ve diğer yazılımlar nedeniyle oyuna giren oyuncular, hileli giriş yaptıkları gerekçesiyle sunuculardan uzaklaştırılmıştı. PUBG Corp, konuyla ilgili çalışma yaptıklarını ve hilesiz oyuncuların yeniden sunuculara girebileceklerini hatırlattı. PUBG Corp yaptığı açıklama da bazen yanlışlık yapabildiklerini ve yanlışlıkla uzaklaştırılan oyuncuların 20 bin BP ile ödüllendirilecekleri belirtildi. Özür niteliğinde olan bu ödül, oyuncular tarafından diledikleri gibi kullanılabilecek. Yanlışlıkla banlanan oyuncuların hesaplarına otomatik 20 bin BP tanımlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.