Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Oyuncularının Yarısı Eski CS:GO Oyuncusu!

SteamSpy'ın verilerine göre PlayerUnknown’s Battlegrounds oyuncularının %55'i CS:GO oyuncusuymuş. CS:GO'nun oyuncularını çalan PlayerUnknown’s Battlegrounds, Steam de hala lider pozisyonunda.

Steam’in yeni lideri olan PlayerUnknown’s Battlegrounds hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.  SteamSpy analizlerine göre PUBG oyuncularının %55’i CS:GO oyuncusu.

PUBG Oyuncularının Yarısı Eski CS GO Oyuncusu

Steam üzerinde başarılı bir çıkış yapan PlayerUnknown’s Battlegrounds, geçtiğimiz günlerde DOTA 2 ve CS:GO’yu geride bırakarak zirveye oturmuştu. Bugün SteamSpy’dan gelen analiz bilgileri sonucunda ilginç bir grafik ortaya çıktı. Verilere göre PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın oyuncularının %55’i daha önceden deli gibi CS:GO oynuyormuş.

CS:GO’nun oyuncularını çalan PlayerUnknown’s Battlegrounds, Steam de ki liderliğini de kaldığı yerden devam ettiriyor. Verilen bilgilere göre DayZ, Left 4, Dead 2 ve Payday 2’nin de oyuncularının bir bölümü şuan PlayerUnknown’s Battlegrounds oynuyor.

PUBG Oyuncularının Yarısı Eski CS GO Oyuncusu 1

Gelen bilgiler arasında PlayerUnknown’s Battlegrounds ara yüzünün diğer oyunlara göre daha kullanıcı dostu olacağı belirtildi. Çıktığı günden bu yana herhangi bir indirime girmeyen PlayerUnknown’s Battlegrounds, standart fiyatı ile CS:GO ve DOTA 2’yi geride bıraktı. İndirime girerse şayet liderliği garantileyeceğini söyleyebiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.