Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Oyuncularına Survivor Pass: Vikendi Sunuldu!

PUBG'nin yeni Pass'i beraberinde Vikendi haritasını getiriyor.

50 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds yeni haritası olan Vikendi’yi oyunculara sundu.

PUBG Oyuncularına Survivor Pass Vikendi Sunuldu 2

Bu sabah mobil platform oyuncularına da sunulan kış haritası Vikendi oyuncuların beğenisini kazandı. Mobil platformda şu sıralar oynanan yeni harita bilgisayar platformu oyuncularına Survivor Pass eşliğinde de sunuluyor. Steam’de dün yayınlanan Survivor Pass ile birlikte oyunculara çok sayıda farklı görev sunuluyor. Oyuncular belirtilen görevleri başararak ödüller kazanabilecekler. Pass beraberinde yeni kış haritası olan Vikendi’yi oyunculara sunuyor. Dileyen oyuncular Premium Pass ile daha fazla farklı göreve ve ödüllere kavuşabilirler. Ayrıca Premium Pass’de oyuncuların seviyesini belirleyecek farklı içerikler de yer alacak.

300’den fazla başlangıç misyonu ile oyunculara zengin bir içerik sunan Survivor Pass, oyuncuların becerilerini geliştirmek için özel olarak tasarlandı. Yeni başlayan oyuncular için basit görevler de sunan yapımda yeni görevler tüm oyuncuların eğlenceli zaman geçirmesini sağlayacak. Oyuncular XP kazanabilmek için görevleri başarmak zorundalar. Yeterli XP’ye ulaşan oyuncular daha fazla içeriğin kilidini açabilecekler. Kazanılan her seviyede oyunculara özel hediyeler sunulacak.

Steam’de 44.99 TL fiyat etiketi ile yayınlanan Survivor Pass: Vikendi şuanda oynanabilir durumda.

PUBG - Survivor Pass: Vikendi - Full Overview

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.