Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG: New State İçin Kapalı Beta Tarihi Duyuruldu

PUBG: New State geçtiğimiz Mart ayında duyurulmuş ve büyük bir heyecan yaratmıştı. Bugün ise oyun için kapalı beta testi duyuruldu.

PUBG: New State kapalı alfa kayıtları sadece birkaç gün içinde başlayacak. Kapalı alfa şimdilik yalnızca Android işletim sistemleri için Kuzey Amerika’da mevcut olacak, ancak yakın gelecekte küresel test de geliyor.

PUBG: New State

PUBG geliştiricileri, PUBG New State adlı yepyeni mobil deneyimleri için kapalı bir alfa testini resmi olarak duyurdu. Fütüristik unsurlara sahip bu mobil battle royale için kapalı beta testi şimdilik yalnızca Kuzey Amerika’da ve yalnızca Android cihazlarda mevcut olacak.

Görünüşe göre, oyunun mevcut özellikleri ve potansiyel bölgelerin ağ yetenekleri, şu anda alfa’yı Kuzey Amerika ve Android için özel tutmanın nedenleri. Geliştiriciler, iOS cihazlarına sahip olanların da çok yakında alfa’ya katılma şansı elde edeceğine söz veriyor, ancak yazı yazılırken belirli bir tarih paylaşılmadı.

PUBG’nin kapalı alfa testi için kayıtlar: Yeni Eyalet duyuruya göre sadece birkaç gün içinde başlayacak, bu da bu hafta en kısa sürede kaydolabileceğinizi gösteriyor. Geliştiriciler, bu alfa testinden elde edilen geri bildirimlerin oyunu daha da optimize etmelerine yardımcı olacağını ve umarım onu ​​hem iOS hem de Android’de küresel olarak çok daha geniş bir kitleye sergileyeceğini söylüyor.

Oyun ile ilgileniyorsanız, Google Play Store üzerinden kapalı alfa testi için ön kayıt yaptırabilirsiniz.

PUBG: New State şu anda iOS ve Android için geliştiriliyor ve resmi olarak bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya sürülecektir.

PUBG: NEW STATE | Closed Alpha Announcement

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.