Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG: NEW STATE, İlk Büyük Güncellemesini Aldı

Krafton, PUBG NEW STATE'in piyasaya çıkışı sonrası ilk büyük güncellemesini duyurdu. Yapılan açıklamada, oyunun oyun dünya genelinde 45 milyondan fazla indirme sayısını geçtiği belirtildi.

PUBG evreninde geçen yeni battle royale oyunu PUBG NEW STATE, dünya genelinde 45 milyondan fazla indirme sayısını aştı. Bu özel kilometre taşını dev bir güncelleme ile kutlayan Krafton, oyun yeni araçlar, yeni bir silah, silah kişiselleştirme seçenekleri ve daha fazlasını ekledi.

PUBG NEW STATE güncellemesi ile birlikte Survivor Pass Vol. 2 artık mevcut ve oyuncuların yeni oyun içi ödüllerin kilidini açmalarına olanak sağlıyor. Şu anda mevcut olan bu Pass’in hikayesindeki ana karakter olan Bella’nın tüm görünümlerini kazanmak için çeşitli hikaye görevlerini tamamlamanız gerekiyor. Ayrıca çeşitli araç görünümleri ve karakter görünümleri kazanmak için Premium Pass‘a yükseltme yapabilir ve Pass’in 48. seviyesine ulaştığınızda 1.500 NC geri kazanabilirsiniz.

PUBG NEW STATE Güncellemesi Önemli Yenilikler Sunuyor

pubg new state güncelleme

Oyundaki diğer araçlara kıyasla daha fazla dayanıklılık sunan altı kişilik minibüs Electron da dahil olmak üzere NEW STATE’e iki yeni ve farklı araç ekleniyor. İki kişilik bir spor araç olan Mesta da oyunda yer alıyor; güçlü bir hızlanma sunuyor ve yüksek hızlara çıkabiliyor. Electron Troi ve eğitim alanında, Mesta ise Troi, Erangel ve eğitim alanında bulunuyor.

PUBG NEW STATE güncellemesi ile oyuncular, düşük geri tepmeli yeni bir saldırı tüfeği olan L85A3‘ü elde edebiliyorlar. Atış hızı oyundaki diğerlerinden daha düşük olsa da L85A3, oyunun 5.56m cephane kullanan tüm saldırı tüfekleri arasında en yüksek hasarı sunarak, düşmanlarla orta-uzun mesafelerde mücadele etmek için harika bir seçimdir.

Yeni Saldırı Tüfeği L85A3

pubg new state güncellemesi

Son olarak yama ile birlikte pozitif oyunu teşvik etmek için yeni bir Davranış Puanları Sistemi de tanıtıldı. PUBG NEW STATE’in ilk büyük güncellemesi Android ve iOS kullanıcıları için oynanabilir durumda. Tüm yama notlarını buradan okuyabilirsiniz.

Oynaması ücretsiz yeni nesil mobil battle royale oyunu, 2051 yılında Troi adında bir haritada geçiyor. PUBG NEW STATE hakkındaki görüşlerimizi merak ediyorsanız, inceleme yazımıza göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.