Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile’ı Günlük 10 Milyon Kişi Oynuyor!

PUBG Mobile rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.

Tencent ve PUBG Corp bugün yaptığı açıklamayla başarılı battle royale türü oyunun mobil sürümünün önemli bir dönüm noktasına ulaştığını duyurdu. Çin haricinde PUBG Mobile şu anda günlük olarak 10 milyon aktif kullanıcı tarafından oynanıyor ve dünya çapındaki en popüler mobil oyunlardan birisi haline geldi.

Pubg mobile gunluk 10 milyon kisi oynuyor 1

Çıktığı gün 100’den fazla ülkede en çok indirilen moboil oyun olan PUBG, bu başarısını devam ettiriyor ve oyuna devamlı olarak yeni oyuncular dahil oluyor. Appannie’ye göre bugün itibariyle PUBG Mobile dünya çapında en çok indirilen 16. mobil uygulama konumunda. Fortnite ise bu kategoride ikinci sırada yer alıyor.

PUBG Mobile görüldüğü üzere ciddi bir başarı örneği ve inanılmaz derecede büyük başarı yakaladı. Hatta açık konuşmak gerekirse günlük 10 milyon aktif kullanıcı pek çok uygulama geliştiricisinin hayallerinin bile ötesinde. Daha net örnekler vermek gerekirse, en popüler 2 PC oyunu arasında gösterilen Counter-Strike: Global Offensive’in 11, Dota 2’nin de aylık 10 milyon aktif kullanıcıya eriştiğini söyleyelim.

Şu anda PUBG Mobile’ın tek rakibi Fortnite ve bakalım ilerleyen dönemlerde bu rekabet ne yönde ilerleyecek?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.