Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile’da 2 Milyon Hileci Yasaklandı

PUBG Corp en son yaptığı duyuru ile PUBG Mobile'dan 2 milyonun üzerinde hilecinin oyundan yasaklandığını duyurdu.

Battle Royale oyunu denilince akla gelen ilk oyunlardan biri olan PUBG Mobile için Tencent ve PUBG Corp yeni bir ban dalgasını duyurdu. Şirketler hile kullanımının önüne geçebilmek için durmadan çalışmalarına devam ediyorlar. En son yapılan duyuruda toplamda 2 milyon hile kullanan hesabın oyundan uzaklaştırıldığı açıklandı.

PUBG Mobileda 2 Milyon Hileci Yasaklandi

PUBG Mobile’da uzun süredir bir hile kullanımı aldı başını gidiyor. Oyuncular bu hile kullanımının önüne geçebilmeleri için Tencent ve PUBG Corp’un tüm gönderilerinin altında neredeyse hile kullanımını önleme için çeşitli birçok paylaşımda bulunuyorlar. Ancak şirket zaten uzun zamandır hile kullanımıyla ilgili ne kadar titiz davrandıklarının altını çizmişti. En son 6 aylık süreç içerisinde 1 milyona yakın hile kullandığı tespit edilen hesap oyundan uzaklaştırılmıştı.

PUBG Mobile’ın resmi Twitter adresinden yapılan duyuruya göre 11-17 Aralık 2020 tarihleri arasında yani sadece bir hafta içerisinde 2.127.454 kullanıcı hile kullanımı nedeniyle oyundan yasaklandı. Tüm yasaklar kalıcıdır ve hepsinin nedeni aynıdır, hile yapmaktır. Hile kullanımının arasında Wall Hack, Aim Hack ve karakter modeli değişikliği, bu yasakların çoğunun nedenidir. Bunların yanı sıra ayrıca Speed Hack ve ayarlanabilir alan hasarı gibi çeşitli hileler mevcut.

Gönderiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.