Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile Mayıs Ayında Ne Kadar Kazandı?

PUBG Mobile Mayıs 2019'da adeta para bastı.

Günümüzün en çok oynanan oyunlarından birisi olan PUBG Mobile geçtiğimiz haftalarda birbirinden ilginç haberler ile gündeme gelmişti. Yapım bugün de Mayıs ayı gelirleri ile gündeme geldi. Yapım Tencent’in kasasını parayla doldurmayı başardı.

PUBG Mobile Mayıs Ayında Ne Kadar Kazandı 2

Önce PC, sonra konsol ve son olarak mobil platformda oyuncuların karşısına çıkan PUBG deli gibi para kazanmaya devam ediyor. Bayram öncesinde ücretsiz sürümü olan Lite versiyonunu da oyuncular ile buluşturan yapım, Sensor Tower’ın raporu ile Mayıs ayı gelirlerini oyuncular ile paylaşmış oldu. Oyunlara yönelik istatistik raporları ile yakından tanınan Sensor Tower, PUBG Mobile’ın Mayıs ayı gelir raporunu paylaştı.

Android platformu için Play Store, İOS platformu için App Store mağazasında ücretsiz olarak dağıtılan PUBG Mobile, Mayıs 2019’da toplamda 76 milyon dolar gelirin sahibi oldu. Üstelik bu rakam Çin’i de kapsamıyor.

Hatırlayacağınız üzere Çin’de PUBG Mobile’ın adı Game For Peace olarak değiştirilmiş ve temel yapısında bazı değişiklikler yapılmıştı. Game For Peace Mayıs ayı içerisinde Çin’de 70 milyon dolar gelir elde etmeyi başardı. Yani yapım tüm dünyada Mayıs ayı içerisinde 146 milyon dolar gelir elde etmiş oldu.

Mobile sürümünde Tencent ile ortak hareket eden BlueHole şuan ki rakamlardan oldukça memnun görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.