Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile Hileleri!

PUBG Mobile'da bizlere avantaj sağlayacak olan bazı detayları paylaştık.

2017 yılında bilgisayar platformu için yayınlanan PlayerUnknown’s Battlegrounds uzun bir süre erken erişim oyunu olarak oynanmıştı. Bilgisayar platformunda oyuna olan ilgi o kadar fazlaydı ki kısa sürede konsolllar da da yerini aldı. Günümüzde konsol ve bilgisayar platformunun yanı sıra mobil platformda da milyonlarca oyuncu tarafından oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds 200 milyon oyuncu sayısını da geçtiğimiz aylarda geride bırakmıştı. PUBG Hileleri veya Pubg hack yazılımları gibi oyun kurallarına aykırı uygulamalar, hileci oyuncular tarafından kullanılmaktadır.

PUBG Mobile Hileleri 2

Günümüzün en çok oynanan oyun modu olan battle royale günden güne tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ederken PlayerUnknown’s Battlegrounds’da bu moda sahip en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Konsol ve bilgisayar platformunun yanı sıra mobil platformda daha fazla oyuncuya ulaşan başarılı yapım aldığı sayısız güncellemeler ile oyunculara hem daha iyi bir oynanış hem de daha geniş bir içerik sunuyor. Mobil platformda 4 farklı haritaya sahip olan PUBG oyunculara rekabet dolu anlar sunmaya devam ediyor.

Bu haberimizde oyuncular için adeta hile niteliği taşıyacak çeşitli detaylardan söz edeceğiz. Haberimizde oyun içerisinde bize avantajlı sağlayacak bazı bilgilerden söz edecek ve bu konuda çeşitli fikirler paylaşacağız.

Giriş

PUBG’de kazanmak için rehber niteliğinde olacak olan bu haberimizde oyunu oynayıp içerisinde bize avantaj sağlayacak bazı detayları gün yüzüne çıkardık. Oyuncular bu rehber yazısı ile daha avantajlı bir şekilde PUBG Mobile oynayabilirler.

Ayarlar Ve Temel Kontroller

PUBG Mobile’da oyuna giriş yapmadan önce ekran üzerinde yer alan butonları doğru bir şekilde konumlandırmanızı öneririz. Ekranın sağında yer alan ateş etme tuşuna ek olarak ekranın sol tarafında da bir ateş butonu bulunuyor. Oyuncular bu ateş butonu ile yanlışlıkla ateş edebilir ve yerlerini belli edebilirler. Özellikle bir pusu sırasında ikincil ateş tuşu bir anda herşeyi aleyhimize çevirebilir.

Buna ek olarak can basma, koşma, sırt çantası vs. gibi butonları da ayarlayarak oyun içerisinde daha pratik bir oynanışa kavuşabilirsiniz.

Strateji

Oyun içerisinde tahmini stratejiler yaparak rakiplerinize karşı çeşitli avantajlar sağlayabilirsiniz. Örneğin harita üzerinde popüler olmayan daha doğrusu kıya köşede kalmış yerlere atlayarak diğer rakiplerinizden daha uzak bir noktada yer alabilir ve yaşama sürenizi artırabilirsiniz.Tabii alanın dışında da kalmamaya çalışın.

Oyuncular takım maçlarında birlikte hareket ederek rakip oyuncular karşısında üstünlük kurabilirler. Ayrıca çatışma sırasında bayılan oyuncular ile değilde ayaktaki oyuncuları etkisiz hale getirmeye çalışırsanız doğru bir adımda atmış olursunuz.

En Önemli Nokta

Oyuncular uçaktayken haritanın hangi noktasına atlayacaklarına iyi düşünüp karar vermeliler. Çünkü ev sayısının çok olduğu yerlerde daha fazla silah ve ekipman yer alırken, evlerin ve binaların seyrek olduğu noktalarda ise daha az ekipman ve silah yer alıyor.

Özellikle haritalar üzerinde yer alan binalar arasında 3-4 katlı olanlarda daha fazla silah modeli yer alıyor. Çoğu oyuncu bunun bilincinde olduğu için harita üzerinde bilindik noktaya atlıyorlar. Harita üzerinde yer alan popüler noktalarda hem üst düzey silahlar hem de daha fazla ekipman yer alıyor. Aynı şekilde haritanın kenar köşelerinde yer alan yerleşim yerlerinde daha az ekipmanın yanı sıra düşük hasarlı silahlar yer alıyor.

Oyuncular nereye ineceklerini belirledikten sonra harita üzerine hızlı bir iniş yapmaya çalışacaklar. İniş yaparken yatay bir şekilde giderseniz hızınız daha düşük olurken dik bir şekilde giderseniz 200 km’den fazla bir hız ile harita üzerine iniş yapabilirsiniz. Harita üzerine inişte hayati önem taşıyor olacak. Oyuncular harita üzerine hızlı bir iniş yaptıktan sonra silah ve ekipmanlar toplayarak rakiplerini avlamaya başlayacaklar.

Burada yine bir dip not verelim. Avladığınız oyuncunun lootlarını toplamadan önce etrafınıza bir kez daha göz atmanızı öneririz. Siz öldürdüğünüz oyuncunun lootlarını toplarken ani bir saldırı ile yerde yatan oyuncunun yerini alabiliriz.

Aşağıda yer alan Makro kodları ile oyuncular silahlarda meydana gelen sekmeleri en aza indirebilirler.

function OnEvent(event, arg)
OutputLogMessage(“event = %s, arg = %d\n”, event, arg)
if (event == “PROFILE_ACTIVATED”) then
EnablePrimaryMouseButtonEvents(true)
elseif event == “PROFILE_DEACTIVATED” then
ReleaseMouseButton(2) — to prevent it from being stuck on
end
if (event == “MOUSE_BUTTON_PRESSED” and arg == 4) then
recoil = not recoil
spot = not spot
end
if (event == “MOUSE_BUTTON_PRESSED” and arg == 1 and recoil) then
if recoil then
repeat
–Sleep(35)
Sleep(8)
MoveMouseRelative(0, 2)

until not IsMouseButtonPressed(1)
end
end
end

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

5 Yorum

  1. Anonim

    hile

    0
    0
    Cevap
  2. Ayse

    ?

    0
    0
    Cevap
  3. Aliefear

    Vala oyun çok güzel olmuş.

    0
    0
    Cevap
  4. MahmudAdem

    246

    0
    0
    Cevap
  5. asdsifir1

    yav hile linki nerde

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.