Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG MOBILE, Ünlü Oyuncu Burak Özçivit ile İşbirliği Yaptı

Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından PUBG MOBILE, Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ile işbirliğini duyurdu.

Battle royale türünün en iyi örneklerinden biri olan PUBG MOBILE, dikkat çeken işbirliklerine imza atmaya devam ediyor. Yerel ortaklıklar, etkinlikler ve güncellemeler ile Türk kültürünü yansıtmayı sürdüren oyun, Kuruluş Osman dizisinde Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi’nin hayatını canlandıran Burak Özçivit ile işbirliğini duyurdu.

19 Aralık’ta başlayacak bu özel işbirliği ile ünlü oyuncunun ses paketi, özel kostümler ve silahların yanı sıra, PUBG MOBILE oyuncu araştırmalarında Türk ruhunu en çok temsil ettiği görülen kılıç ve kurt gibi kültürel eşyalar da oyuna dahil edilecek.

PUBG MOBILE Burak Özçivit Ortaklığı

pubg mobile burak özçivit
PUBG MOBILE Burak Özçivit işbirliği ile oyuna yepyeni eşyalar gelecek.

Türk kültürünü tanıtmaya ve Türk oyuncularının yanında olmaya kararlı olan PUBG MOBILE, önümüzdeki günlerde sürpriz yeni içerikler ile oyuncularla buluşmaya devam edecek. Ayrıntıları çok yakında açıklanacak büyük marka iş birlikleriyle oyuncuları, yepyeni deneyimler ve dinamiklerle buluşacak.

Tüm dünyada milyonlarca insan tarafından oynanan PUBG MOBILE, ücretsiz olarak App Store ve Google Play Store‘dan indirilebilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.