Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile 9 Ocak’ta Yeni Bir Güncelleme Alacak!

PUBG Mobile'ın beklenen güncellemesi yarın oyunculara sunulacak.

Şu sıralar 11’nci sezonu ile gündemden düşmeyen PUBG Mobile yakında oyuncularına yeni bir sezon sunacak. Bugün gelen bilgilere göre yapım yarın alacağı güncelleme ile oyun içerisine yeni operasyonunu getirecekmiş.

PUBG Mobile 9 Ocak’ta Yeni Bir Güncelleme Alacak 2

Milyonlarca oyuncu tarafından adeta bir tutku olarak konsol, bilgisayar ve mobil platformda oynanan PUBG çeşitli sezonlar ile oyuncularına yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün mobil sürümüne dair yeni sezon haberleri ile gündeme gelen PUBG yarın mobil oyuncularına yeni bir güncelleme sunacak.

PUBG Mobile’ın resmi Twitter sayfası üzerinden yapılan paylaşımda 9 Ocak’ta oyuna yeni bir güncelleme geleceğinden ve güncellemenin dosya boyutundan söz ediliyor. Oyuna yarın gelecek olan güncellemenin dosya boyutu Android’de 0.14 GB, iOS’ta ise 0.17 GB olarak ifade ediliyor. Bu güncelleme ile oyuna Royale Pass Season 11 Operations gelmiş olacak.

Bu güncelleme de oyun içerisinde herhangi bir kesinti olmayacak. Oyuncular gün içerisinde güncellemeyi cihazlarına indirebilecekler.

Buna ek olarak güncellemenin 10 Ocak’ta oyunculara sunulması bekleniyor. 7 Ocak’ta sona eren Sezon 10 ile oyuncuları rekabet dolu bir ortamda boy göstermişlerdi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. Emra

    Güncelleme olmuyor nasıl yapayım

    0
    0
    Cevap
  2. Emra

    Güncelleme olmuyor nasıl yapayım

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.