Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile 3 Aylık YouTube Premium Verecek

Sevilen battle royale oyunu PUBG’nin mobil sürümü olan PUBG Mobile oyuncularını sevindirecek yeni ortaklığını duyurdu.

Geçtiğimiz yıllarda PUBG oyununun geliştiricisini satın alan Tencent, bugün yaptığı açıklamada, PUBG Mobile oyunu için yeni ortaklığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, Tencent Google ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Kurulan bu ortaklık ile PUBG Mobile 3 aylık YouTube Premium aboneliği verecek.

PUBG Mobile 3 Aylık YouTube Premium

PUBG Mobile 3 Aylık YouTube Premium Aboneliği Nasıl Alınır?

Kurulan ortaklıkla birlikte PUBG Mobile 3 aylık YouTube Premium aboneliğinin yanında Google Play kredileri de kazanılabilecek.

Tencent ve Google arasındaki bu ortaklık her ay gelecek olan yeni içeriklerle birlikte Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek. Oyuncular şu an PUBG Mobile oyununa giriş yaparak üç aylık YouTube Premium aboneliği, 15 günlük sınırlı paraşüt ve 1.000 BP’yi ücretsiz olarak sahip olabilecek. Tencent bu ortaklıkta gelecek içeriklerden bazılarının kalıcı öğeler olacağını da belirtti.

pubg mobile 3 aylik youtube premium verecek 3

YouTube Premium abonelik seçeneği, YouTube kullanıcılarına sunduğu ücretli bir abonelik hizmeti olarak karşımıza çıkıyor. YouTube Premium kullanıcıları, YouTube içeriklerini reklamsız olarak tüm cihazlarında izlemenin yanında videoları cihazlarına indirerek internetlerinin olmadığı durumda bile YouTube videolarını izleyebiliyor.

YouTube Premium kullanıcıları ayrıca YouTube’un müzik servisi olan YouTube Music servisini de kullanabilir. Mobil cihazlarda YouTube Premium kullanıcıları içerikleri arka planda oynatabiliyor. Tencent ve Google arasında kurulan bu ortaklık ikilinin ilk ortaklığı değil. Tencent geçtiğimiz ay PUBG Mobile Global Championship 2021’in sadece YouTube üzerinden yayınlanacağını açıklamıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.