Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile 1.2 Güncellemesi Yayınlandı

PUBG Mobile'ın büyük içerikler getiren 1.2 yaması yayınlandı.

Dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından biri olan PUBG Mobile‘ın en son büyük güncellemesi, yeni modlar ve birçok yeni içerik getiriyor. Aşağıdaki tam yama notlarında yepyeni Runic Power Mode dahil olmak üzere yamaya eklenen her şeye göz atabilirsiniz.

PUBG Mobile 1.2 Guncellemesi Yayinlandi

Runic Power, güncelleme yaptığınız andan 7 Mart‘a kadar sürecek yeni bir etkinliktir. Erangel haritasında bulunan Runic Power, oyuncuların haritada rune parçalarını toplayarak kullanabilecekleri üç özel güçten birini seçmelerini sağlar. Üç rün, her biri çeşitli oyun tarzlarına uyacak farklı yeteneklere sahip Flame Rune, Arctic Rune ve Wind Rune’dür.

Flame Rune, ateşe dayalı bir saldırı çağırma ve normal cephanenizle yanma hasarı verme yeteneği ile en saldırı tabanlı olanıdır. Arctic Rune, rakipleri engellemek veya duvar alanının tepesindeki herhangi bir şeyi kaldırmak için kullanılabilecek bir buz duvarı çağırır. Wind Rune, mermi hasarını azaltan ve oyuncunun hareket hızını artıran bir kalkan oluşturur. Ayrıca, oyuncuların yeni etkinlikte zafere ulaşmalarına yardımcı olacak öğelerin kilidini açacak Runic Power etkinliğiyle eşleşecek temalı yeni bir savaş bileti de var.

Bir diğer yeni oyun modu ise 5 Şubat’ta EvoGround’da başlayacak olan Power Armor Mode. Mod, tüm set tamamlandığında kilidi açılacak güçlü bir silahla birlikte Power Amor setinin çeşitli parçalarını inşa etmek için malzemeler toplanacak.

FAMAS adlı yeni bir saldırı tüfeği de oyuna eklendi ve PUBG’nin tüfeklerinden herhangi biri arasında en hızlı ateş oranına sahip. Oyunu 17 Ocak’tan önce güncelleyen oyuncular BP, AG ve Acolyte of Justice sırt çantasını içeren bir bonus paket alacaklar, bu yüzden en kısa zamanda güncelleme yapmayı unutmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Sidar

    Vietnam sunucusuna bağlandı lütfen yardım ediniz

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.