Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Lite Oyununa Vikendi Haritası Geliyor

PUBG Lite oyuncularının uzun zamandır beklediği Vikendi haritası oyuna ekleniyor.

Milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG oyununun ücretsiz ve düşük güçlü bilgisayarlar için duyurduğu PUBG Lite oyunu için uzun zamandır beklenen Vikendi haritası göründü. 

pubg lite oyununa vikendi haritasi geliyor 2

Milyonlarca kişinin büyük bir beğeni ile oynadığı battle royale türünün başarılı örneklerinden birisi olan Playerunknown Battlegrounds oyununun düşük özelliklere sahip bilgisayarlar için duyurulan ve oynaması ücretsiz olan PUBG Lite oyununu duyurmuştu. Playerunknown Battlegrounds oyununun Lite sürümü olarak duyurulan PUBG Lite oyunu aslında PUBG oyununun bir Lite sürümünden çok uzaktı. 

Pek çok eksikliği bulunan oyunda oyuncular Erangel 2.0 haritasını beklerken, oyuna kış haritası olan Vikendi haritası geliyor. PUBG Lite’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklaya göre Vikendi haritası 2020 yılının başlarında oyuncularla buluşacak. PUBG Lite Türkiye haritanın geleceğini “Vikendi’siz bir kış düşünülemezdi” olarak müjdeledi. PUBG Lite Türkiye’nin bu açıklamasıyla birlikte haritanın en geç 2020 Ocak’ta geleceği ihtimalini arttırdı. 

PUBG Lite Güncellenmeye Devam Ediyor

PUBG Lite oyunu için yeni güncelleme yolda. Yeni güncelleme ile birlikte oyuna Vikendi haritasının geleceği biliniyor olsa da güncelleme ile birlikte geleceği diğer yenilikler şimdilik bilinmiyor. PUBG Lite oyuncuları oyunda, Erangel, Sanhok ve Miramar haritalarını oynayabiliyor. Yeni güncelleme ile birlikte oyunda oynanabilecek haritalar arasında Vikendi’de eklenecek. 

Kısa bir süre önce büyük bir güncelleme alan ve 3. Sezonu oynanan oyunda yeni oyun konuları bulunuyor. Karakterler için yeni surat ifadelerinin yer aldığı oyunda bekleme alanı ve lobi kışa özel olarak süslenmiş durumda. Oyuna eklenecek olan yeni özellikler şimdilik bilinmiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.