Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Corp 12 Profesyonel Oyuncuyu Banladı!

PUBG yine hilecilerle mücadele ediyor.

Günümüzün en çok oynanan oyunlarından birisi olan PlayerUnknown’s Battlegrounds yayınlandığı günden bu yana hilecilerle mücadele ediyor.

PUBG Corp 12 Profesyonel Oyuncuyu Banladı 2

Hilecilere karşı aldığı önlemler ile yakından tanınan PlayerUnknown’s Battlegrounds, erken erişim sürecinden bu yana yüz binlerce hileci banladı. Genellikle Çinli oyunculardan oluşan hileciler her geçen gün artarken bu kervana profesyonel oyuncular da katılmaya başladılar. Üstelik bu hileciler espor maçlarında boy göstermeye başladılar.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre PUBG Corp, 12 profesyonel espor oyuncusunu espor maçlarında hile kullanma ve hileli kod paylaşımı yüzünden hesaplarını banlamış. Haberin detayına göre PUBG Corp bu 12 oyuncunun hesaplarını iki ve üç yıl arasında askıya alacak ve PUBG oynamalarını yasaklayacakmış.

Bilindiği üzere PUBG’de üçüncü parti yazılımların dahi kullanılması yasak. PUBG Corp espor maçlarında soruşturma yaparken 12 oyuncunun hile kullandığını tespit eden geliştirici ekip hilecilere karşı daha sert önlemler almaya hazırlanıyor.

Hile kullandıkları tespit edilen 12 profesyonel PUBG oyuncusunun isimleri şöyle:

“Avalon”

“Smitty”

“Papaya”

“Cabecao”

“TEXQS”

“S1D”

“swalker”

“zuppaa”

“Houlow”

“sezk0”

“THZ”

“Fr_Steph”

Yukarıda isimleri belirtilen oyuncuların hesapları iki ve üç yıl arasında askıya alındı. Oyuncular cezalardan sonra yine espor karşılaşmalarına katılabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.