Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG 14.1 Güncellemesi, Cadılar Bayramını Erangel Haritasına Getiriyor

PUBG'nin son güncellemesi, Erangel haritasını Cadılar Bayramı ile süslüyor. Ayrıca yeni yama ile birlikte taşıma özelliği, yeni dereceli sezon, Güney Kore temalı Taego haritasına iyileştirmeler ve daha fazlası geliyor.

PUBG 14.1 güncellemesinin detayları belli oldu. Yama ile birlikte oyuna ‘Taşıma’ adlı yeni bir oynanış özelliği geliyor. Tüm haritalarda mevcut olan bu özellik sayesinde düşen oyuncular kaldırılabilecek. Düşen bir müttefiki güvenli bir yere taşıyın ve siper arkasındayken ayağa kaldırabilir veya düşen bir düşmanı alarak onu gelen saldırıya karşı bir kalkan olarak kullanabileceksiniz.

14.1 Güncellemesi yeni bir dereceli sezon getiriyor. 13. Dereceli Sezonda kazanılan tüm ödüller otomatik olarak oyuncuların envanterine eklenmiş olacak. PUBG Dereceli Sezon 14, son dereceli sezonlara benzer şekilde iki ay sürecek. Ayrıca Güney Kore temalı Taego haritası, son birkaç ay boyunca toplanan oyuncu verilerine dayanarak çeşitli geliştirmeler alacak.

PUBG 14.1 Güncellemesi ile Düşen Oyuncuları Taşıyabileceksiniz

PUBG 14.1 güncellemesi

En popüler savaş bölgelerinin kazanma oranı kontrol edildikten sonra, yüzde 75 veya daha fazla kazanma oranına sahip alanlar için nesne ve arazi iyileştirmeleri yapılacak. Harita ayrıca diğer haritalara özel olan silahları ve malzemeleri ortaya çıkaracak olan Hata Alanlarını da tanıtacak. Hata Alanları, Taego’da Normal, Dereceli ve Özel Maçlarda mevcut olacak.

Cadılar Bayramı temalı güncellemelere ek olarak Erangel, Pochinki atlama noktasında yapılan güncellemeler alacak. 14.1 Güncellemesine kadar, oyuncular maçın erken evrelerindeki savaşlardan sonra araçsız olarak Pochinki’den kaçmakta zorlanıyordu. Böylelikle Kilise binasında düzenlemeler yapılacak ve yeni su yolları, örtü ve çitler eklenecek.

14.1 ile Normal maçlarda Taego ve Paramo, Vikendi ve Karakin’in yerini alacak. Taego ve Paramo ayrıca Dereceli maçlarda Sanhok ve Vikendi’nin yerini alacak. Maçlar için yeni harita rotasyonu şu şekilde:

Normal Maçlar:

  • Erangel
  • Miramar
  • Sanhok
  • Taego
  • Paramo

Dereceli Maçlar:

  • Erangel
  • Miramar
  • Taego
  • Paramo

PUBG 14.1 güncellemesi hakkındaki tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. PUBG’nin yeni yaması, PC’de 6 Ekim tarihinde, konsollarda ise 14 Ekim tarihinde çıkacak. 14.1 Güncellemesini önceden test etmek isteyen oyuncular bugün PC test sunucusuna giriş yapabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.