Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PS5 Turnuva Özelliği Geliyor

PlayStation patronu Jim Ryan, turnuva özelliğinin bu sene içinde PS5'e geleceğini açıkladı.

PlayStation’ın başındaki isim Jim Ryan, PS5 turnuva özelliğinin 2022 yılı içerisinde platforma ekleneceğini duyurdu. Sony’nin CES 2022‘de düzenlediği sunumda konuşan Ryan, bu yıl hayata geçirecekleri özellik sayesinde oyuncuların çeşitli oyunlarda birbirleriyle rekabet edebileceklerini söyledi.

Sony, 2021 yılında dünyaca ünlü dövüş oyunu turnuvası Evo‘yu satın almıştı. Bu adımın, PlayStation’ın e-spor dünyasındaki atılımları için çok önemli olduğunu belirten Japon şirket, bu yıl getireceği PS5 turnuva özelliği ile bu çabalarına yeni bir boyut kazandırmak istiyor.

PS5 Turnuvalarına Hazır Olun!

PS5 turnuva özelliği

Öte yandan Sony’nin, varsayılan olarak turnuva özelliği sunmayan PS5 oyunları için bunu mümkün kılacak bir teknolojinin patentini aldığı ortaya çıkmıştı. Uzun zamandır bu alana odaklanan firma, 2020’de PS4’te nakit ödüllü bir turnuva serisi başlatmış ve büyük bir ilgiyle karşılaşmıştı.

Konsol sahiplerinin evlerinden istedikleri oyun turnuvalarına katılmalarını sağlayacak özelliğin tam olarak ne zaman hayata geçeceğini bilmiyoruz. Ryan’ın açıklaması yeniliğe dair herhangi bir ayrıntı sunmasa da, kısa zaman içerisinde daha fazla bilgiye vakıf olacağımızı tahmin ediyoruz.

Sony’nin CES 2022’deki Sunumu:

CES® 2022 Press Conference: Co-create the Future of Entertainment

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.