Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PS Plus’ın Nisan Ayı Oyunları Sızdırıldı

PS Plus'ın Nisan ayında hangi oyunları ücretsiz olarak dağıtacağı ortaya çıktı.

Her ay birbirinden güzel oyunları abonelerine sunmaya devam edilen PlayStation Plus şu sıralar bazı sızıntılar ile gündeme gelmeye başladı. Gelen bilgilere göre PS Plus’ın Nisan ayı ücretsiz oyunları internete sızdırılmış.

PS Plus’ın Nisan Ayı Oyunları Sızdırıldı 2

Milyonlarca aboneye sahip olan PS Plus birbirinden güzel oyunlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Her ay düzenli olarak abonelerine ücretsiz oyunlar sunan başarılı platform bugün sızıntılar ile haberlerimize konu oldu.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre PS Plus’ın Nisan ayı oyunları Uncharted 4 ve Dirt Rally 2.0 olacakmış. Habere göre ortaya çıkan yeni bir video da PS Plus abonelerine Nisan ayın içerisinde macera oyunu Uncharted 4 ve yarış oyunu Dirt Rally 2.0 ücretsiz olarak sunulacakmış. Söylentiye göre belirtilen iki oyun Nisan ayında tüm PS Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacakmış.

10 Mayıs 2016’da PS4’e özel olarak lansmana çıkan Uncharted 4’den uzun süredir ses gelmezken ücretsiz ay süresince adından söz ettirmesi bekleniyor. Codemasters’ın milyonlarca satan oyunu olan Dirt Rally 2.0 ise geçtiğimiz yıldan bu yana deli gibi satmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.