Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Prey’in İlk Saatini İçeren Demosu Duyuruldu

Oyunun piyasaya çıkacağı tarihten bir hafta önce yayınlanacak olan demo ile, ilk bir saati oynayabileceksiniz.

Önümüzdeki günlerin en çok beklenen yapımı olan Prey, Arkane Studios tarafından geliştirilen ve yayıncılığını Bethesda’nın üstlendiği, birinci şahıs nişancı tarzında bir oyun. Bilim kurgu ve gerilim unsurlarını özgün envanter seçenekleri ve yüksek kaliteli grafik gücü ile birleştirecek olan yapımın ilk bir saatini oynayabileceğiniz demosu geliyor.

prey demo

Bethesda, oyunun demosunun 27 Nisan’da piyasaya çıkacağını duyurdu. Ancak demo sadece Playstation 4 ve Xbox One konsollarına gelecek. PC sürümünün olacağına dair herhangi bir bilgi verilmedi. Demonun piyasaya çıkacağı tarihten bir hafta sonra, 5 Mayıs’ta oyunun tamamını oynayabiliyor olacaksınız. Prey’i satın almadan önce denemek isteyen takipçiler için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu söyleyelim.

BioShock ve Metroidvania oyunlarını seven herkesin Prey’i de seveceğini söylemek hiç de yanlış olmaz. Arkane Studios’un kendine has dokunuşlarıyla iddialı bir yapım olacak oyun, birinci şahıs nişancı özelliklerini sevenlerin de muhakkak göz atması gereken bir yapım. Çünkü bu oyunda gerçekten enteresan envanter seçenekleri ve dövüş stratejileri bulunacak. Örneğin, herhangi bir nesnenin şeklini alabilmek gibi.

Oyunun ilk saatinin oynanış videosu Youtube’da bulunuyor. Aşağıdaki ekrandan göz atabilirsiniz.

Let's Play the First Hour of Prey

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.