Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Prey’in Çıkış Tarihi Açıklandı

Prey'in çıkış tarihi belli oldu. Prey 5 Mayıs'ta bizlerle olacak.

Beklediğimiz oyunlar yavaş yavaş çıkmaya başladı. Bu hafta Resident Evil 7’nin çıkmasının ardından özelikle önümüzde ki 2 – 3 ay içerisinde çıkacak bir çok oyun bulunuyor. Bunlardan birisi de, E3 2016’da duyurulan ve bizim de fazlasıyla ilgi duyduğumuz Prey olacak.

Oyunu Bethesda’nın çıkarması bizi asıl heyecanlandıran özelliklerden birisi. Oyunun hikayesi de oldukça ilgi çekici. Uzay istasyonunda sınız ve istasyon Uzaylı İstilasına maruz kalmış.

Oyun 5 Mayız 2017’de çıkacak. Yani önümüzde 3 ay kadar zaman var. Prey’i geliştiriciliğini üstlenen ekip te oldukça kaliteli bir ekip. Dishonored ve bu sene çıkış yapan Dishonored 2 oyunlarını geliştiren Arkane Studios’un geliştirdiği Bilim kurgu aksiyon oyunu Prey, herkesi heyecanlandırıyor.

maxresdefault 1 6

Oyunun hikayesine bakacak olursak, 2032 yılında, ay yörüngesinde dönen uzay itasyonu Talos 1’de uyanıyoruz. Çok önemli, insanlığın en büyük deneylerinden birinin parçasıyız ancak bir şey hatırlamıyoruz. Bazı şeyler yaşanmış ve bunları hatırlamıyoruz. Bu hatırlayamadığımız süreçte istasyon, uzaylılar tarafından istila edilmiş. Üstelik uzaylılar sizi avlamaya çalışıyor. Typhon uzaylı ırkı ile vereceğiniz mücadelede, istasyonda bulduğunuz aletler, zekanız ve silahlarınızdan başka hiçbir şey yok. Ha tabi bir de elimizde zihin kontrolü var. Onu unutmayalım.

 

Prey’i ön siparişle almak isteyen oyuncular için güzel bir de kampanya yapılmış. Ön siparişle oyunu satın alan oyuncular Özel Cosmonaut Shotgun Paketine sahip olacaklar. Bu paketin içerisinde, Morgan Yu’nun aile yadigarı pompalı tüfeği ve Talos I’de ki uzaylılarla savaşmasında yardımcı olabilecek aletler yer alıyor. Bu aletler, oyuncuların yeni yetenek öğrenmek için harcayabileceği üç Neuromod, iki Medkit, Popmalı, Cephane üretebilmek için Üretim Planı yer alıyor. Çok yakında Prey ile ilgili yen içeriklerle karşınızda olacağız.

Tekrardan hatırlatalım. Prey PS4, Xbox One ve PC için 5 Mayıs 2017’de satışa sunulacak.

 

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.