Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokemon Unite Oyuncuları İçin Ücretsiz Zeraora Alma Rehberi

31 Ağustos'a kadar oyuna giriş yaparak Zeraora'yı alabilirsiniz.

Pokemon Unite şimdi Nintendo Switch‘te yayınlanmış durumda. MOBA spin-off’u indirmek ve oynamak ücretsizdir ve oyunculara ekstra bir teşvik olarak, oyuna 31 Ağustos’a kadar giriş yapan tüm oyuncular ücretsiz bir Pokemon’un kilidini açma imkanı sunulmuş durumda. Elektrik Pokemon’u Zeraora, sonbahar gelmeden oyuna giren herkese hediye edilecek.

Zeraora Nasıl Talep Edilir?

Pokemon Unite‘ı başlattığınızda, öncelikle avatarınızı oluşturmanız ve oyunun kurallarını ve amacını açıklayan bir alıştırma savaşına katılmanız istenecektir. Eğitimi bitirdikten sonra, nihayet Zeraora’yı talep edebileceğiniz ana menüye erişeceksiniz. Seçenekler listesini açmak için X tuşuna basın ve Mail’i seçin.

pokemon 1

Gelen kutunuzu açtıktan sonra, Sistem Mesajlarında “Launch Bonus” başlığı altında Zeraora’nın Unite Lisansını listelenmiş olarak bulacaksınız. Unite Lisansları, çevrimiçi maçlarda belirli Pokemon olarak oynamanıza izin veren şeydir. Ücretsiz lisansı talep etmek için A’ya basın.

pokemon 2

Daha önce de belirtildiği gibi, 31 Ağustos’a kadar Pokemon Unite‘i indiren ve oturum açan herkes, Zeraora’nın Unite Lisansını ücretsiz olarak alacak ve Pokemon’u hemen kullanmanıza izin verecek. Bu pencereyi kaçırırsanız, oyuna daha sonra tanıtılacak olan “özel görevleri” tamamlayarak yine de Zeraora’nın kilidini açabileceksiniz.

Diğer birçok ücretsiz oyun gibi, Pokemon Unite de isteğe bağlı mikro markete sahip. Oyun içi para birimini kullanarak bu marketten avatarınız ve Pokemon’unuz için yeni kozmetik ürünler satın alabilirsiniz. Oyunun ayrıca bu Eylül ayında mobil cihazlara da geleceğini ve Switch sürümüyle çapraz oynamayı ve çapraz ilerlemeyi destekleyeceğini belirtelim.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.