Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokemon Go’da Yakında Daha İyi AR Modu Olacak

Pokemon Go'nun arttırılmış gerçeklik modu artık eskiye göre çok daha gelişmiş olacak.

Pokemon Go’nun AR – arttırılmış gerçeklik moduna yakın zamanda yeni güncelleme gelecek. AR+ adı verilen bu teknoloji, Apple’ın ARKit arttırılmış gerçeklik teknolojisinin geliştirilmiş bir sürümünü kullanacak ve içinde yeni özellikler ile bonuslar barındıracak.

Pokemon go yakinda daha iyi ar modu olacak 1

Pokemon Go’nun var olan AR modu gibi AR+ da çevredeki Pokemonları yakalamaya yarayacak ve aynı zamanda derinlik algısı ekleyerek ölçeklendirme konusunda geliştirmeler sağlayacak. Ayrıca Pokemonlar da standart boyutlarında gözükecekler. Yani Snorlax, gerçek dünya içinde çok daha büyük gözükecek.

Eğer AR+ kullanırsanız, oynanış konusunda da faydalarını göreceksiniz. Pokemonların algısı daha fazla açılacak. Örneğin hızlı bir hareket gerçekleştirmeniz onları ürkütecek ve kaçmalarına sebep olacak. Yeteri kadar fark ettirmeden yakınlarına girerseniz de, ekstra bonuslardan faydalanıp fazladan tecrübe puanı kazanabileceksiniz.

AR+ modu şu anda iPhone 6s ve daha sonra çıkan iPhone telefonlarda, beşinci nesil iPad modellerinde ve bütün iPad Pro modellerinde kullanılabiliyor. Normal AR modunun yerine geçmeyecek olan bu teknoloji, ayrı bir seçenek olarak sunulacak.

Pokemon Go için gelen son güncellemeyle birlikte oyuna hava durumu da eklenmişti. Bakalım Niantic ilerleyen dönemlerde ne gibi güncellemelerle karşımıza çıkacak?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.