Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokemon GO’ ya Gelen Yeni Güncellemeler

Pokemon GO’ ya yeni bir güncelleme geldi. Geçtiğimiz günlerde gelen bu güncelleme ile birlikte Pokemon GO’ ya yavru Pokemonlar geldi. Yeni güncelleme ile birlikte oyuncular yeniden yürümeye başladı. Bu da iyiye işaret. Gerçi bu soğukta MewTwo bile olsa almaya gitmem. 🙂 Neyse, güncelleme ile birlikte birçok yeni pokemon geldi. Bu pokemonları çıkarmanın tek yolu 2,5 ila 10 kilometre arasında ki yumurtalardan çıkarmak. Hal böyle olunca, zaman yürüme zamanı oluyor. 

Oyunda ki yeni pokemonlardan Igglybuff ve Cleffa‘ yı 2 kilometrelik yumurtadan çıkartabiliyoruz. 

Togepi ve Pichu‘ ya sahip olmak için 5 kilometre yürümeniz gerekiyor.

Smoochum, Elekid ve Magby‘ ye 10 kilometre yürüyerek sahip olabilirsiniz.

Screenshot 1 6

Bu yeni Pokemonlar oyuna biraz daha renk katacaktır. Oyuncuların en büyük sıkıntısı genel olarak herkesin gelişmiş olması. Durum böyle olunca oyunda zevksiz bir ortam oluşuyor. Şu anda Pokemon GO oynayan insanlar yalnızca Pokemon GO’ yu sevdikleri için oynuyorlar. Bildiğiniz gibi bir dönem oyunu oynayanlar oyundan çok çizgi filmi için oynadı. Bu  durum artık geçerli değil. Oyunun sağdık tayfası. Niantic’ de bu oyuncuları elinde tutmak için daha çok çalışması gerekiyor. 

Screenshot 3 1

Ancak yine de, bu güncelleme ile birlikte, oyuncular bir süre idare edeceklerdir. Bekleyip göreceğiz. Oyunun nereye gittiğine göre, ilkbahar zamanında belirli bir topluluğu daha kazanabilir gibimize geliyor.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.