Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokemon Go Oyuncuları İmza Kampanyası Başlattı

Pandemi değişikliklerinin eskiye dönecek olması Pokemon Go oyuncularını harekete geçirdi.

Pokemon Go oyuncuları Niantic’in pandemi sebebiyle yaptığı değişikliklerin geri çevireceğini açıklamasının ardından imza kampanyası başlattı. Oyuncular değişikliklerin kalıcı olmasını istiyor.

Change.org üzerinden yapılan imza kampanyasına şimdiye kadar 77.000 kullanıcı imza attı ve sayı saatler geçtikçe yükselişini sürdürüyor. Niantic pandemi sebebiyle oyunculara uzaktan Gym savaşı yapma ve poke stop çevirme imkanı sunuyordu fakat son gelişmelerin ardından kademeli olarak önce ABD ve Yeni Zelanda başta olmak üzere eskiye bir dönüş planlandığı açıklanmıştı.

chancge tepki

İmza kampanyasına katılan oyunculardan çoğunun ortak görüşü ise virüs sebebiyle oyuncuların büyük gruplar halinde dolaşmasından rahatsızlık duyacakları şeklinde oldu.

Bir kullanıcı ise “bu uygulama sayesinde engelli torunum aracıyla birlikte hava durumundan etkilenmeden rahatlıkla oyunu oynayabiliyordu” yorumunda bulundu.

“Bu oyundan çok keyif alıyorum, lütfen özellikleri geri almayın yoksa oyunu oynamayacağım” da bir başka yorum olarak göze çarptı.

Pokemon Go’nun yayınlanmasının ardından çok büyük bir büyüme elde eden Niantic, Covid 19 pandemisi yüzünden bir çok özelliğini insanların toplanmasını zorunlu kılmayacak şekilde güncellemişti.

21 Haziran’da yaptığı açıklamayla pandemi düzenlemelerinin adım adım azalacağına dair bilgiler sunan şirket, oyuncuların çabuk şekilde örgütlenip bu duruma tepki göstermesiyle ne gibi bir karar alacak şimdiden merak konusu.

Şirketin yakın gelecekte konuyla ilgili açıklama yapıp oyuncuların taleplerine cevap vermesi bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.