Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation VR’a Büyük İndirim Geldi

Avrupa'da Sony'nin sanal gerçeklik cihazı büyük indirim aldı.

Sony, PlayStation VR sanal gerçeklik gözlüklerinin Avrupa’daki başlangıç fiyatını 349 sterlin’den 259 sterlin seviyesine indirdi. Euro kullanılan bölgelerde ise yeni fiyat 399 yerine 299 euro olarak belirlendi. Yeni fiyatlar yarından itibaren geçerli olacak.

Playstation vr buyuk indirim geldi 1

PlayStation VR’ın çıktığı günden bugüne bu en büyük indirim olurken, Avrupa’da yaşayanların kaçırmamasını tavsiye ediyoruz. PlayStation VR Starter Pack adlı başlangıç paketinde PlayStation Camera ve PlayStation VR Worlds oyunu için indirme kodu yer alıyor. Ayrıca bütün PSVR sahipleri The Playroom VR’ı ücretsiz olarak alıyor.

PlayStation VR ilk olarak 2016 yılında satışa çıkarken, amacı HTC  Vive ve Oculus Rift gibi sanal gerçeklik gözlüklerine rakip olmaktı. Bu amacını konsol dünyasında büyük ölçüde gerçekleştirirken, uygun fiyatına rağmen PS VR herkes tarafından başarılı bir gözlük olarak kabul ediliyor.

PlayStation VR 2017 Aralık tarihine kadar 2 milyon üniteden fazla satış yaparken, Resident Evil 7, Moss, The Inpatient gibi son derece başarılı yapımlara da ev sahipliği yaptı.

PlayStation VR’ın Türkiye’de böyle bir indirim alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.