Steam ve Epic’te artan oyu fiyatlarına karşılık PlayStation Store oyunlarına da büyük zamlar yapıldı. Artan dolar kuru sebebiyle sallantılı olan oyun piyasası, giderek daha da üzücü bir hal almaya başladı. Geçtiğimiz günlerde tüm Sony oyunları Epic Games Store’da zamlandı. Bundan önce de Elden Ring, The Last of Us Part 1 ve Green Hell oyunlarında büyük fiyat artışı yaşanmıştı.
Aslında Sony oyunlarına zam yapılmasının ardından PlayStation Store’da böyle bir hamle yapılmasını bekliyordum. Artık güncel oyun fiyatları o kadar yüksek olmaya başladı ki hiçbir zam haberine şaşıramıyoruz. Bu adımdan sonra bizi asıl endişelendiren ise Xbox oyunları. Acaba Xbox mağazasındaki fiyatlara ne zaman el atılacak?
Zamlanan PlayStation Store Oyunları

PlayStation Store’da ufak bir gezinti yaparken bu zamlar dikkatimi çekti. İşte fiyatı artan oyunlardan bazıları:
- Dark Souls Remastered: 600 TL fiyat bandından 1100 TL’ye
- Dark Souls 3: 700 TL fiyat bandından 1400 TL’ye
- Dark Souls 2 Scholar of the First Sin: 300 TL fiyat bandından 550 TL’ye
- The Last of Us Remastered: 140 TL fiyat bandından 350 TL’ye
- Final Fantasy 16: 800 TL fiyat bandından 1500 TL’ye
- Cuphead: 180 TL fiyat bandından 360 TL’ye
- Resident Evil 4: 850 TL fiyat bandından 1600 TL’ye
PlayStation Store’da zamlanan oyunlar bu şekilde. Önümüzdeki günlerde bu ne yazık ki daha fazla oyunun eklenmesi bekleniyor.


1 Yorum
Mafia 2 Definitive Edition ve Uncharted 1,2,3 de zam geldi