Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation Plus Aralık 2020 Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus Aralık 2020 ücretsiz oyunları açıklandı. PlayStation Plus aboneleri Aralık 2020 döneminde Bugsnax (PS5), Just Cause 4 , Rocket Arena ve Worms Rumble oyunlarını ücretsiz olarak indirip oynayabilecek.

Sony’nin PlayStation Plus aboneleri için sunacağı PS Plus Aralık 2020 oyunları açıklandı. Sony PlayStation 4 kullanıcısı olan PlayStation Plus abonelerini Aralık ayında da birbirinden güzel oyunlara ücretsiz olarak sahip olabilecek. Kullanıcılar ayrıca bu ay PlayStation 5 için de oyun indirebilecek.

playstation plus aralik 2020 oyunlari belli oldu 2

Sony’nin sevilen oyun konsolu PlayStation 4 kullanıcıları için sunulan ve oyunculara özel ayrıcalıklar tanıyan PlayStation Plus abonelik servisinin Aralık 2020 oyunları açıklandı. Aralık ayında PlayStation Plus 4 oyunu ücretsiz olarak indirebilirken Aralık ayında da 2 oyunu ücretsiz olarak indirebilecek. Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus kullanıcıları için Aralık ayında ücretsiz olarak indirebilecekleri oyunları açıkladı. Açıklanan listeye göre PlayStation Plus abonesi olan PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları dört farklı oyun bekliyor.

PlayStation Plus aboneleri Aralık 2020 döneminde Bugsnax (PS5), Just Cause 4 , Rocket Arena ve Worms Rumble oyunlarına ücretsiz olarak sahip olabilecek.

PlayStation Plus Aralık 2020 Oyunları 

  • Just Cause 4 (PS4 ve PS5)
  • Rocket Arena (PS4 ve PS5)
  • Worms Rumble (PS4 ve PS5)
  • Bugsnax (PS5) (4 Ocak’a kadar)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.