Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation Mobil Oyun Yatırımlarına Devam Ediyor

Sony PlayStation markası için yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. İşte Sony’nin yeni yatırımı.

Oyun sektörünün öne çıkan markalarından birisi olan Sony bilindiği üzere pazarda PlayStation markası ile varlığını sürdürüyor. Bir süredir PlayStation’ın mobil oyunlar üzerinde çalışmalar yürüttüğü biliniyordu. Gelen bilgilere göre PlayStation mobil oyun yatırımlarına devam ediyor. Kısa bir süre önce PlayStation mobil oyun yatırımlarını yürüten ekibe yeni ve önemli bir isim daha dahil oldu.

Eski Apple Arcade Başkanı PlayStation Mobil Oyun Bölümüne Katıldı

8 yıldır Apple’ın Apple Arcade bölümünde içerik başkanı olarak görev yapan Nicola Sebastiani, LinkedIn hesabında yaptığı güncellemeye göre Sony’de işe başlamış durumda. Edinilen bilgilere göre Nicola Sebastiani PlayStation’ın mobil oyun bölümünde çalışacak.

PlayStation Mobil Oyun

Mobil cihazların kullanımının artmasıyla birlikte, mobil oyun pazarı da her geçen gün büyümeye başlamıştı. Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlar için sunulan pek çok oyun milyonlarca kişi tarafından oynanıyor. Apple ise geçtiğimiz yıllarda, kendi cihazları için Apple Arcade abonelik sistemini duyurmuştu.

Bu paket ile birlikte Apple kendi cihazlarına 100’ün üzerinde ücretsiz ve reklamsız oyun sunuyordu. Apple’ın popüler olan Apple Arcade platformunun bir benzerini Sony tarafından PlayStation’a geliyor. PlayStation’ın nasıl bu pazara giriş yapacağı şimdilik bilinmiyor. Daha öncesinde Sony popüler PlayStation oyunlarının mobil cihazlara geleceğini açıklamıştı. Henüz hangi oyunların mobil cihazlara geleceği bilinmiyor olsa da Sony’nin ilerleyen günlerde konu hakkında açıklama yapması bekleniyor.

Haberi Paylaş
Benzer İçerikler
0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.