Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation Kullanıcısı Yanlışıkla 11 Yıllık PlayStation Plus Üyeliği Satın Aldı

Bir PlayStation 4 kullanıcısı yanlışlık PlayStation Network üzerinde controller'ı bağlıyken 11 yıllık PlayStation Plus üyeliği satın aldı.

Zeus adında bir Twitter kullanıcısı, ya dünyanın en aptal ya da en şanssız kişisi olduğunu söylüyor. 2031 yılına kadar yanlışlıkla PlayStation Plus üyeliği satın aldı ve bu süreçte 1000 dolardan fazla para harcadı.

PlayStation Kullanıcısı Yanlışıkla 11 Yıllık PlayStation Plus Üyeliği Satın Aldı 1

ZeusOfAimAssist isimli bir Twitter kullanıcısı, yanlışlıkla 11 yıllık PlayStation Plus aboneliğini aldığını paylaştı. Kendisinin ya dünyanın en aptal insanı veya en şanssız insanı olduğunu söyledi. Şimdi kullacının 2031 yılına kadar PlayStation Plus aboneliği bulunuyor.

Zeus “Ben resmen dünyanın en aptal ya da şanssız insanıyım. Bugün PC’de oyun oynuyordum ve arka planda denetleyicim hala PlayStation 4’üme ve aynı zamanda PlayStation Network üyeliğime bağlıydı ve sonucunda satın almak için spamladım. Hacklenmedim ve sonucunda artık 2031 yılına kadar PSN üyeliğim var” yazdı.

Ancak daha sonra, Zeus, birisi PSN hesabına giriş yapıp 1000 dolar harcadıktan sonra kilitli bir kredi kartı hakkında bir banka raporu aldığını yazdı. PS Plus aboneliğini on bir yıl daha uzatarak onun olduğu ortaya çıktı.

Kullanıcı büyük bir ihtimalle harcanan paranın geri iadesini alacaktır, ancak alamaması durumunda PSN üyeliği PlayStation 7’yi görecektir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.