Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation 5’in Yeni Renk Seçeneği Kafa Karıştırdı

Sony’nin bu yılın sonunda duyurusunu gerçekleştireceği yeni nesil oyun konsolu, PlayStation 5 etkinlikte beyaz renk seçeceği ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Sony PlayStation 5’in beyaz renk seçeceği pek çok kullanıcı tarafından beğenilmiş olsa da Sony görünüşe göre PlayStation 5’in siyah renkli sürümünü de satışa sunacak.

Japon teknoloji devi Sony’nin yeni oyun konsolu olacak olan PlayStation 5’in yeni renk seçeceği bir broşürde ortaya çıktı. İşte PlayStation 5’in yeni renk seçeneği.

playstation 5in yeni renk secenegi kafa karistirdi

Bu yılın yeni oyun konsollarından birisi olacak olan PlayStation 5 oyun konsolu, diskli ve disksiz olmak üzere iki farklı sürüme sahip olacak. İlk olarak sadece beyaz renk seçeceğine sahip kasa / kontrolcüsü ile karşımıza çıkacak olan PlayStation 5 oyun konsolunun daha sonrasında ise siyah renge sahip sürümünün de satışa sunulacağı düşünülüyordu.

Sony’nin siyah renkli PlayStation 5’i biraz daha geç tanıtması beklenirken, ortaya çıkan bir broşür kafaları karıştırdı. Sony’den geldiği iddia edilen görselde PlayStation 5’in siyah – kırmızı kasası görülüyor. Beyaz kasada bulunan mavi detayların kırmızı olarak değiştirildiği görülüyor. Görselde yer alan DualSense ise siyah renk seçeceğine sahip.

PlayStation 5 Bilinen Özellikleri

Geriye dönük oyun desteğine sahip olacak olan PlayStation 5, AMD Zen mimarisi üzerine kurulan 8 çekirdekli işlemci ve 16 GB GDDR6 bellek ile donatılıyor. GPU kısmında RDNA 2 mimarisi üzerine kurulu olan 36 CU 2.23 GHz’lik bir grafik birimi kullanılması bekleniyor. PlayStation 5 oyun konsolu ayrıca 825 GB’lık bir SSD ile birlikte gelecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.