Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation 5’in Tanıtım Tarihi Belli Oldu

PS 5 tanıtım tarihi açıklandı.

Teknoloji devi Sony’nin bu yıl içerisinde duyurmaya hazırlandığı yeni oyun konsolu PlayStation 5’in tanıtım tarihi açıklandı.

playstation 5in tanitim tarihi belli oldu 2

Sony’nin yeni oyun konsolu PlayStation 5 ile ilgili beklenen açıklama geldi. Ortaya çıkan son haberlere göre Sony, PlayStation 5’in tanıtımını 3 Haziran tarihinde duyurmaya hazırlanıyordu. Onlarca söylenti ve ortaya çıkan bilgilerin ardından Sony, PlayStation 5’in tanıtım tarihini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre PlayStation 5 oyun konsolu 4 Haziran tarihinde tanıtılacak. Sony’nin bu etkinlikte PlayStation 5 ile birlikte yeni oyunlarını da duyurması bekleniyor.

Future of Gaming

Sony’nin 4 Haziran Perşembe günü Türkiye saati ile 23:00’da başlatacağı etkinliğin 1 saatin üzerinde sürmesi bekleniyor. Sony’nin bu etkinlikte Microsoft’un Xbox Series X oyun konsoluna cevap vermesi bekleniyor.

PlayStation 5 Bilinen Özellikleri

Geriye dönük oyun desteğine sahip olacak olan PlayStation 5, AMD Zen mimarisi üzerine kurulan 8 çekirdekli işlemci ve 16 GB GDDR6 bellek ile donatılıyor. GPU kısmında RDNA 2 mimarisi üzerine kurulu olan 36 CU 2.23 GHz’lik bir grafik birimi kullanılması bekleniyor. PlayStation 5 oyun konsolu ayrıca 825 GB’lık bir SSD ile birlikte gelecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.