Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation 5’in Çıkış Oyunları Türkçe Dil Desteği İle Gelecek

Sony Türkiye PlayStation 5’in çıkış oyunlarının Türkçe seslendirme ve altyazı desteği ile birlikte geleceğini açıkladı.

Sony’nin yeni nesil oyun konsolu olacak olan PlayStation 5’in ülkemizde satışa çıkmasına az bir süre kala PS5’in çıkış oyunları ile ilgili önemli bir detay ortaya çıktı. PS5’in çıkış oyunları Türkçe dil desteğine sahip olacak.

playstation 5in cikis oyunlari turkce dil destegi ile gelecek 2

Ülkemizde 19 Kasım tarihinde 8.299 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak olan PlayStation 5’in merak edilen detaylarından birisi daha netleşti. Sony Türkiye tarafından tarafından yapılan açıklamada, 19 Kasım tarihinde Türkiye’de satışa sunulacak olan PlayStation 5’in PlayStation Studios tarafından geliştirilen oyunlarının Türkçe dil desteği ile birlikte geleceği söylendi. Yapılan açıklamaya göre, Insomniac Games tarafından geliştirilen ve en çok satan PlayStation özel oyununun devamı niteliğinde olan Marvel’s Spider – Man : Miles Morales ile Sumo Digital tarafından geliştirilen Sackboy : Büyük macera oyunları PS5 için Türkçe seslendirme ve altyazı desteğine sahip olacak. PlayStation 5 için özel olarak üretilen Demon’s Souls’un PS5 yeniden yapımı ile Astro’s Playroom oyunları da Türkçe altyazı desteği ile birlikte gelecek.

PlayStation Studios oyunları olan ve Türkçe dil desteği ile birlikte gelecek olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: Büyük Macera, Astro’s Playroom ve Demon’s Souls oyunları PS5 oyun konsolu ile birlikte 19 Kasım tarihinde çıkacak. Sony Türkiye ayrıca, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ve Sackboy: Büyük Macera oyunlarının PlayStation 4 versiyonları da Türkçe dublaj ve altyazı desteği ile oynanabileceğini açıkladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.