Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation 4’ün Yeni Güncellemesi Duyuruldu!

Sony PlayStation 4 platformuna yeni bir firmware güncellemesi getirdi.

Satış rakamları ile Sony’nin kasasını parayla dolduran PlayStation 4 bugün yeni yazılım güncellemesini aldı. Yeni güncelleme ile daha iyi bir oyun performansı sunan konsol, güncellemeyi zorunlu hale getirdi.

PlayStation 4’ün Yeni Güncellemesi Duyuruldu 2

Sony bugün PlayStation 4 platformuna 5.05 yazılım güncellemesini sundu. Sistem performansını daha iyi bir hale getirecek olan yeni güncelleme,  toplam 375 MB gibi bir dosya boyutuna sahip. Sony’nin firmware 5.05 güncellemesi olarak yayınlanan yeni yazılım, performans odaklı değişiklikleri beraberinde getirdi. Sony yaptığı açıklamada yeni güncellemeyle ilgili olarak, “firmware 5.05 güncellemesi sistem performansını arttırıyor” dedi.

PlayStation 4 kullanıcılarının güncellemeyi ücretsiz bir şekilde indirmek için cihazlarını açmaları yeterlidir. Zorunlu bir güncelleme olduğu için PS4’ünüz güncellemeyi otomatik olarak indirmeye başlayacaktır. Birbirinden farklı düzeltme eklerini beraberinde getiren güncelleme, kullanıcılara gelişmiş Arkadaş Listesi ve çok yönlü hızlı bir Menü sunuyor. Güncelleme ile birlikte ebeveyn kontrollerini kapsayan çeşitli özellikler de yüklendi. PlayStation topluluğu tarafından en çok talep edilen özelliklerden birisi de PSN kullanıcı adını değiştirmek olduğu belirtildi. Şuan için PSN kullanıcı adı değiştirmeye yönelik Sony herhangi bir çalışma yapmadığını duyurdu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.