Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayerUnknown’s Battlegrounds’un Yeni Yağma Kasası Duyuruldu!

PlayerUnknown's Battlegrounds'a orman sandığı geldi.

PlayerUnknown’s Battlegrounds Twitch Prime üyeleri için yeni bir yağma kasası duyurdu. Kasası oyunculara yeni içerikler sunacak.

PlayerUnknowns Battlegrounds’un Yeni Yağma Kasası Duyuruldu 2

Yeni yağma kasının adı Orman Sandığı olarak duyuruldu. Twitch Prime abonelerine 17 Ağustos Cuma günü sunulacak olan yeni sandık ücretsiz sekiz farklı ürünü de bünyesinde bulunduracak. Orman kasasında iki farklı kostümü de oyunculara sunulacak. Ayrıca yeni sandık ile M16A4 için Croc Bite ve Scar-L için Bengal Blade isimli iki yeni silah derisini de oyunculara sunuyor. Oyuncular ücretsiz ürünlerden yararlanabilmek için Twitch Prime üyesi olmalı ve hesaplarını oyunun menüsünden PUBG ile Twitch Prime hesabını ilişkilendirmeleri gerekiyor.

Tüm dünyada 50 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds gelecek olan yeni güncellemeler ile içeriğini genişletmeye devam edecek. Sık sık güncelleme alan yapım geçtiğimiz haftalarda da Fix PUBG adında bir web sitesi açmıştı. Oyunun geliştiricisi PUBG Corp bu web sitesi üzerinden oyunculara hangi düzeltmeleri tamamladığını paylaşacak.

Orman sandığı ile gelen içerikler şöyle:

  • Yeni bir şapka
  • Yeni bir bandana
  • Yeni bir mont
  • Leopar baskılı bir yelek
  • Deri çizmeler
  • İki yeni silah derisi

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.