Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayerUnknown’s Battlegrounds Yılın Oyunu mu Oluyor?

PlayerUnknown's Battlegrounds yılın en iyi oyunu olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. PlayerUnknown's Battlegrounds şuan çevrim içi 1.5 milyon oyuncu sayısına sahip.

Geliştiriciliğini BlueHole Studio Inc’in yaptığı PlayerUnknown’s Battlegrounds, günden güne oyuncu kitlesini arttırmaya devam ediyor. Steam’in lideri olan PlayerUnknown’s Battlegrounds yükselmeye devam ediyor.

PlayerUnknowns Battlegrounds Yılın Oyunu mu Oluyor 1

Yayınlandığı günden buyana herhangi bir indirime gidilmeden milyonlarca oyuncuya ulaşan PlayerUnknown’s Battlegrounds, sadece PC platformunda 11 Milyon gibi büyük bir satış rakamına ulaştı. Xbox One ve PC platformlarında boy gösteren PlayerUnknown’s Battlegrounds, geçtiğimiz haftalarda Dota 2’ye ait olan 1.2 Milyonluk çevrim içi oyuncu sayısını aştı ve 1.3 Milyon anlık oyuncu sayısına ulaştı.

Bu gelişmelerin ardından PUBG, kendi rekorunu da kırdı. Yakın bir zamanda açıklama yapan BlueHole, PUBG’nin 1.5 milyon çevrim içi oyuncu sayısını geçtiğini belirtti. PUBG yayınlandığı günden itibaren oldukça popüler bir hale geldi. Valve’nin yıllardır oynanan CS:GO adlı oyunun oyuncularını da çalan PUBG, milyonlarca oyuncu tarafından adeta tutkuyla oynanıyor.

PlayerUnknowns Battlegrounds Yılın Oyunu mu Oluyor 2

PlayerUnknown’s Battlegrounds severler’in sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Geçtiğimiz yıl Overwatch, en iyi oyunlar arasında gösterilmiş ve ödül kazanmıştı. PUBG severlerde oyunun grafiklerinin daha gerçekçi olduğunu ve ödül verilmesi gerektiğini savunmakta. PUBG muhtemelen bu yılın en iyi oyunu seçilecek ve ödül sahibi olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.