Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayerUnknown’s Battlegrounds, Xbox One’da 30 GB’lık Bir Alan İstiyor!

PlayerUnknown's Battlegrounds'un Xbox One dosya boyutu 30 GB olacağı belirtildi. Ayrıca oyunun içerik zenginliğine göre bu rakamın artış göstereceği de belirtildi.

Her geçen gün yeni bir haberin geldiği PlayerUnknown’s Battlegrounds cephesi büyümeye devam ediyor. Son olarak mobil platformda da boy gösterecek olan oyun ilk olarak Çinli oyuncuların karşısına çıkacak.

PlayerUnknowns Battlegrounds Xbox One’da 30 GB’lık Bir Alan İstiyor 3

Yaklaşık 2 milyon anlık oyuncu sayısına sahip olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, 12 Aralıkta Xbox One platformuna çıkış yapacak olan oyun şu sıralar konsol oyuncuları tarafından da sabırsızlıkla bekleniyor. Xbox One platformu için geri sayıma başlanan oyunun dosya boyutu da hemen hemen belli oldu gibi.

VG24/7 ve Windows Central’in haberlerine göre PlayerUnknown’s Battlegrounds, Xbox One platformunda 30 GB bir depolama alanına gerek duyuyormuş. Özellikle Windows Central’de “30 gb’a kadar depolama alanı gerekli” diye kırmızı bir metin yer alıyor. Ancak bu rakamın değişebileceği de belirtiliyor. Oyun şuanda erken erişimde olmasına rağmen Avrupa’nın birçok yerinde Xbox One kutulu sürümleri satılmaya başlandı. Oyunun bilgisayar sürümü önerilen özelliklere göre 30 GB depolama alanının yeterli olacağını söylüyor. Ancak şuan ki bir yükleme için 8 GB gibi bir alan yeterli olabilir. Oyunun tam dosya boyutu henüz bilinmiyor. PUBG geliştirilmeye devam edildiği için bu rakam sürekli bir artış içerisinde olacaktır.

PlayerUnknowns Battlegrounds Xbox One’da 30 GB’lık Bir Alan İstiyor 2

PUBG 12 Aralıkta Xbox One platformunda çıkış yapacak. Oyunun 1.0 sürümü de yine Aralık ayında yayınlanacak. Mobil platforma da gelecek olan PUBG hakkında ne yazık ki bir tarih verilmedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.