Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlanetSide Arena 26 Mart’a Ertelendi!

PlanetSide Arena 30 Ocak'ta kapalı betaya çıkacak.

Devasa çok oyunculu bir hayatta kalma oyunu olarak Daybreak Game Company tarafından geliştirilen PlanetSide Arena 26 Mart’a ertelendi.

PlanetSide Arena 26 Mart’ta Ertelendi 2

Aylar öncesinde çıkış tarihini duyurup, çıkışa bir hafta on gün süre kalınca ertelenmek moda oldu artık. Atlas, Heat gibi oyunlarda iki üç defa ertelendikten sonra oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanırken merakla beklenen battle royale oyunu olan PlanetSide Arena’da ertelendiğini duyurdu. Çok oyunculu olarak dünyanın farklı noktalarından oyuncuları karşı karşıya getirecek olan yapım 29 Ocak’ta lansmana çıkacaktı. Bugün gelen bilgiler ile oyun 26 Mart’a ertelendi.

250’ye 250 oynanacak olan hayatta kalma oyunu bugün Altchar’ın yapmış olduğu haberle gündeme geldi. Yapılan haberde oyunun 26 Mart’a ertelendiği belirtilirken, Steam sayfasını kontrol ettiğimizde bu bilginin doğruluğu karşımıza çıktı. Oyun 26 Mart’a ertelenirken, gelecek olan tepkileri azaltmak için de bir adım atılmış. Yapım 30 Ocak’ta kapalı beta olarak kapılarını ilk kez oyunculara sunacak.

DayBreak Game Company, zaten bir kaç aydır çekirdek bir oyuncu grubu ile PlanetSide Arena’yı test ediyordu. Yapılan habere göre oyunun ertelenmesinin sebebi motor performansı ve sunucu altyapı iyileştirmesiymiş.

Kapalı betadan söz edecek olursak, geliştirici ekip çekirdek test grubunu genişletecek ve daha fazla oyuncu ile oyunu test edecek. Hata çözümleri ve geliştirmeler devam edecek. Yapım 20 Şubat’tan itibaren Steam’de ön siparişlere açılabilecek.

PlanetSide Arena - Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.