Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Pikachu, Japonya’da Ertelendi

Covid vakalarının artması oyun dünyasını tekrar etkilemeye başladı.

Pokemon Go, 22 Temmuz’da Japon turizm merkezi Okinawa için yayınlamayı planladığı Pikachu projesinin ileri bir tarihe ertelendiğini açıklandı.

Özel gömlekli Pikachu, oyunun ilk bölgesel kostümlü yaratığı olacaktı ve devamında daha fazla pokemonun da Pikachu’ya katılması planlanıyordu.

pokemon go 8500

Ancak geliştirici Niantic geçtiğimiz günlerde “son gelişmeler nedeniyle” sürümün şimdilik olmayacağını söyleyen bir güncellemeyi oyuncularla paylaştı.

Geçen hafta Japonya’da yaşanan Covid vakalarında yeni bir artış korkusu, Tokyo Olimpiyatları organizatörlerini etkinliği kapalı kapılar ardında seyircisiz düzenlemeye karar vermeye zorladı.

Bilet sahiplerine para iadesi yapılacak, ancak kararın Olimpiyatların açılış töreninden sadece 10 gün önce gelmesi eleştirilere yol açtı nitekim çoğu spor sever ulaşım ve konaklama biletlerini de satın almıştı. Projenin ertelenmesinin de bu kararla bağlantılı olabileceği düşünülüyor.

Okinawa’ya özgü bir kariyushi gömleği giyen Pikachu, Pokemon Air Adventures’ın bir parçası olarak tasarlandı. Pokemon görünümüne sahip yeni tasarlanmış bir uçağı içeren Okinawa adalarına turizmi ve hava yolculuğunu artırmayı amaçlayan yeni bir promosyon olan sevimli karaterin ne zaman yayınlanacağı şimdilik bilinmiyor.

pikachu ucak haber

Pokémon Go’nun kendisi yakın zamanda, oyunun şu anda pandemiden kurtulan dünyanın bazı bölgelerinde nasıl adapte olacağını tartıştığı için eleştirilere yol açmıştı. Bu planlar henüz değişmedi, ancak yalnızca ülke bazında uygulanacağı açıklandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.