Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PewDiePie’ a Youtube’ dan Yakut Buton Geldi

PewDiePie' ın beklediği eşya sonunda geldi. Farklılık istiyordu sonunda oldu.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde, PewDiePie’ ı kanalını kapatacak mı yoksa kapatmayacak mı diye bir hayli konuşmuştuk. Bugün ise başka bir şey ile gündemde bu yakışıklı arkadaşımız. 50 Milyona ulaşmak için biraz fazla ortalığı karıştıran PewDiePie, amacına ulaştı ve 50 Milyon barajını geçti. Bunun ardından, PewDiePie’ ın beklelnen Youtube Butonu geldi. 

50 milyon abone için yollanan buton Google’ dan PewDiePie’ a geçti. PewDiePie, Youtube camiasına 50 milyon sayısına ulaşmış ilk kanal olarak önem kazanıyor. Bu da demek oluyor ki, bu hediyeye alacak ilk kişi de PewDiePie. Peki, sizce bu adam bu hediyeyi ne yapar. Öncelikle söyleyelim, PewDiePie’ a verilen hediye, kanalın logosu ile oluşturmuş tamamiyle yakut bir buton diyebiliriz. Adama bildiğiniz sandık geldi. Playbutton sandığının içinden çıkan şeyi görmelisiniz Artık buna alışsak iyi olur, yakın bir zamanda. İşin gerçeğine bakacak olursak  yakut button gerçekten çok güzel gözüküyor. Lafı daha faza uzatmadan, açmakta ve taşımakta zorlanılan ilk defa göreceğimiz play butonu huzurlarınıza sunuyorum. İyi seyirler.

 

PewDiePie’ ın özel logosunu kullanan Google, bundan 50 milyon barajını geçecek herkese mi yapacak yoksa PewDePie’ a özel bir durummuydu. Sanırım zaman göstericek. Adam o kadar hızlı ki, ikinci yaklaşmadan 3. gidecekmiş gibi bir hali var.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.