Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PES 2022 Demosu Yayınlandı: Hemen İndirip Oynayabilirsiniz

Konami, merakla beklenen yeni futbol oyunu PES 2022’nin demosunu PS5, PS5, Xbox Series X / S ve Xbox One platformları için yayınladı.

Heyecanla beklenen PES 2022 demosu yayınlandı. ‘New Football Game Online Performance Test’ olarak adlandırılan demoda yalnızca dört oynanabilir takım var: Manchester United, Bayern Münih, Juventus ve Barcelona. PS4 ile PS5 arasında ve Xbox konsolları arasında da çapraz oynanış desteği sunan PES 2022, 8 Temmuz‘a kadar erişime açık olacak.

PES 2022 demosu, ikonik futbol serisinin Konami tarafından geliştirilen Fox Engine’den Epic Games’in Unreal Engine motoruna geçtiğini ortaya koyuyor. Daha gerçekçi oyuncu modelleri ve animasyonlar, gelişmiş fiziksel dokular ve gerçekçi görseller yaratmak için Unreal Engine’i tercih eden Japon video oyun devi, PES tutkunlarına her zamankinden daha etkileyici bir futbol deneyimi sunmayı hedefliyor.

PES 2022 demosu

E3 2021’i pas geçen Konami, bir dizi yeni proje üzerinde çalışıyor.  GuruGuru ile 1987’de Japonya’ya özel bir Famicom oyununun devamı niteliğindeki GetsuFumaDen: Undying Moon üzerinde yoğunlaşan stüdyo,  oyuncuları heyecanlandıracak başka projelerle karşımıza çıkabilir.

Nitekim Silent Hill bestecisi, ikonik korku serisindeki yeni oyunun yakında çıkacağına dair bazı ipuçları verdi. Ayrıca Castlevania Advance Collection‘ın da yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Kısacası önümüzdeki dönem Konami için bir hayli hareketli geçecekmiş gibi görünüyor.

Konami PES 2022 demosu yayinlandi

Tekrar PES’e dönersek, serinin son halkasına ilk bakış atma şansı yakalayacağımz PES 2022 demosu, 23 Haziran – 8 Temmuz tarihleri arasında PS5, PS5, Xbox Series X / S ve Xbox One platformlarında oynanabilecek. PlayStation ve Xbox kullanıcıları, çapraz platform desteği sayesinde birbirleriyle mücadele edebilecekler. Ayrıca demonun PlayStation Plus veya Xbox Live Gold olmadan da indirilip oynanabildiğini belirtmiş olalım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.