Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PES 2019’da Nasıl Daha İyi Oynanır?

PES 2019'da püf noktalarını paylaşıyoruz.

Şimdiye kadar PES 2019 oyuncuları muhtemelen Master Lig’in hemen hemen aynı olduğunu, myClub’ın FIFA Ultimate Team’in gerisinde kaldığını ve yeni lisansların yeterli olmadığını fark ettiler. Fakat diğer yandan PES 2019, saha içi deneyimde EA’nin ürününe göre çok daha başarılı.

pes 2019da nasil daha iyi oynanir 1

FIFA’da yıllardır yaşanan script problemleri PES 2019’da karşımıza çıkmazken, aynı zamanda çim sahada gerçekten futbol oynadığınızı da hissettiriyor. Oynanabilirlik olarak oldukça başarılı olan PES 2019’da en iyi olmak ise pek kolay değil. Rehberimizi de bu yüzden hazırladık.

Pas, Pas, Pas!

PES 2019’da işe ilk olarak topu olabildiğince dağıtmakla başlayın. Bu yapay zeka rakipleri şaşırtırken, aynı zamanda 1-0 2-1 gibi önde olduğunuz skorları korumanızda da size yardımcı olacaktır. Neden Barcelona’nın eski Tiki-Taka yaklaşımını siz uygulamayasınız ki?

Devamlı Depar Atmayın

Birçok kişi bu hatayı yapıyor fakat Konami artık oyuncuların yorgunluğu konusunda daha gerçekçi davranıyor. Özellikle dakikalar 65’i gösterdiğinde doğal olarak oyuncuların kondisyonu epey düşüyor ve kolay top kaybediyorsunuz. Bu yüzden oyuncularınıza devamlı depar attırmayın ve hızlı koşmayı yeri geldiğinde kullanın.

pes 2019da nasil daha iyi oynanir 2

Kaymaktan Kaçının

PES 2019 kayarak top kapma konusunda çok iyi diyemeyiz. En iyi defansif müdahaleler bile serbest vuruş ya da penaltıyla sonuçlanabiliyor. Üstelik bir oyuncunuzu da kaybediyorsunuz. Bu yüzden kendi ceza sahanızda yapacağınız kayarak müdahaleleri her zaman son çare olarak düşünün.

Kornerlerde Alan Savunmasına Geçin

PES oyunlarında normalde adam savunması daha yaygın ve etkili bir metoddur fakat en azından kornerlerde bu PES 2019’da geçerli değil. Rakip takım korner kullandığı zaman daima alan savunmasını tercih edin.

pes 2019da nasil daha iyi oynanir 3

Alçak Ortalar Yapın

PES 2019’da kafa topu mücadeleleri hiç de kolay değil. Bu yüzden ortaları çok yüksekten açmak pek etkili olmuyor. Oyunda hücuma kalkarken alçak ortalar tercih edin ve yapay zekayı da şaşırtın. Tabii ki bu uzun boylu ve çok yetenekli forvetler için geçerli değil. Örneğin Cristiano Ronaldo her durumda iyi oynuyor fakat her oyuncu onun kadar yetenekli değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.