Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netflix’in Atatürk Döneminde Geçen Yerli Dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’ndan İlk Fragman

Dijital yayın platformu Netflix, 1919 yılında geçen fantastik bilim kurgu türündeki yerli dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı'ndan ilk fragmanı paylaştı.

Çevrimiçi dizi ve film izleme servisi Netflix, yerli içerik havuzunu doldurmaya devam ediyor. Daha önce Hakan Muhafız, Atiye, Aşk 101 ve Kulüp gibi Türk yapımı dizilerle karşımıza çıkan platform, Pera Palas’ta Gece Yarısı ile izleyicilere büyüleyici bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

Netflix, macera, eğlence ve gizem dolu hikayesinin yanı sıra İstanbul’un büyüleyici geçmişini de yansıtan yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın yayın tarihini bir tanıtım fragmanı ile duyurdu. yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın, yönetmenliğini ise dizinin aynı zamanda yaratıcısı olan Emre Şahin’in Nisan Dağ ile birlikte üstlendiği dizi, Charles King’in aynı adlı romanından esinlenilerek hayata geçirildi.

Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın Konusu

Pera Palas'ta Gece Yarısı fragman

8 bölümden oluşan Pera Palas’ta Gece Yarısı, genç bir gazeteci olan Esra’nın İstanbul’daki efsanevi Pera Palas Oteli ile karşılaşmasını konu alıyor. Otel hakkında yazı yazmak üzere görevlendirilen Esra, yanlışlıkla 411 numaralı odanın 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Geçmişe doğru bir yolculuk yapar ve siyasi bir komplonun ortasına düşer.

Artık Esra, kurnaz otel müdürü Ahmet ile birlikte tarihin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Ancak, Esra, İstanbul’un en çılgın kulübünün sahibi, yakışıklı ve gizemli Halit ile tanışır tanışmaz, 1919 İstanbul’unda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve kimsenin aslında söylediği kişi olmadığını anlar.

Oyuncu kadrosunda Hazal Kaya (Esra), Tansu Biçer (Ahmet), Selahattin Paşalı (Halit), Engin Hepileri (Reşat), Yasemin Szawloski (Sonya), James Chalmers (George), Ahmet Varlı (Dimitri), Nergis Öztürk (Eleni), Murat Kılıç (Osman), Osman Albayrak (Naim Efendi) ve Ergun Metin’in (Fahrettin) yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı, 3 Mart’ta Netflix’te yayınlanacak. Dizinin resmi tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Pera Palas’ta Gece Yarısı | Resmi Tanıtım Fragmanı | Netflix

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.