Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Merakla Beklenen Peacemaker Dizisinden Yeni Fragman

HBO Max, sekiz bölümlük Peacemaker dizisinden yeni bir fragman paylaştı. DC'nin aynı adlı süper kahramanına dayanan seri, 17 Ocak'ta yayınlanacak.

2022 yılında Türkiye pazarına giriş yapması beklenen HBO Max, merak uyandıran Peacemaker dizisinden yepyeni bir fragman yayınladı. Sekiz bölümlük spin-off serisi, John Cena‘nın James Gunn tarafından yönetilen 2021 yapımı The Suicide Squad‘da canlandırdığı karakterin hikayesini konu alıyor.

Geçtiğimiz ekim ayında yayınlanan tanıtım videosunda, Peacemaker’ın (diğer adıyla Christopher Smith) cezaevine geri dönmesini engellemek için Clemson Murn (Chukwudi Iwuji) tarafından başka bir görevde kullanıldığını görmüştük.

John Cena’lı Dizi, 17 Ocak’ta Yayınlanacak

peacemaker dizisi

Sadece ‘kötü insanları’ öldüren bir suikastçı olan kahramanımız, yeni görevinde Belle Reve cezaevi müdürü John Economos (Steve Agee), NSA ajanı ve eski Waller yardımcısı Emilia Harcourt (Jennifer Holland) ve yeni ekip üyesi Leota Adebayo’dan (Danielle Brooks) yardım alacak.

HBO Max’te yayınlanacak Peacemaker dizisi, 18+ yaş sınırına sahip olacak. Bu da, seride bolca şiddet unsurunun olacağı anlamına geliyor. Paylaşılan yeni fragmanda kahramanımız, kendisini dinleyen ilkokul öğrencilerine dünyanın en kötü adamlarını sadece iki yumruğu ile nasıl yendiğini anlatıyor. Peacemaker ayrıca bir keresinde Wonder Woman ile tanıştığını da söylüyor.

Peacemaker Fragmanı:

Peacemaker | Official Trailer 2 | HBO Max

Sekiz bölümlük Peacemaker dizisinin ilk üç bölümü 17 Ocak 2022 tarihinde HBO Max’te yayınlanacak. Daha sonraki bölümler 17 Şubat’a kadar her perşembe haftalık olarak platforma eklenecek. DC filmlerini hangi sırayla izleyeceğinizi merak ediyorsanız, sizi buradaki içeriğimize alalım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.