Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PC’deki En İyi Kart Oyunları – 2019

CCG oyunu arayanlar için önerilerimiz var.

En iyi kart oyunları hangileri? Birkaç yıl önce olsa bu soruyu belki sormazdık fakat günümüzde çok fazla TCG – kart oyunu bulunuyor. Bunlardan bir kısmı ücretli olsa da, çoğunluğu ücretsiz ve şüphesiz füryayı başlatan yapım Blizzard’ın Hearthstone’u oldu. Peki PC’deki en iyi kart oyunları neler?

pcdeki en iyi kart oyunlari 2019 1 1

En İyi Kart Oyunları

Magic: The Gathering Arena

Şüphesiz bu türün en iyi, en tanınmış temsilcisi Magic ve dijital sürümleri arasında Magic: The Gathering Arena da çok başarılı bir yapım. Tamamen bir kart oyunu olan Magic: The Gathering Arena pek çok oynanış imkanı ve klasik Magic formatlarını sunuyor.

Eğer Hearthstone, The Elder Scrolls: Legends ve Gwent gibi daha ‘casual’ kart oyunlarına alternatif, karmaşık ve mücadeleci bir yapım arıyorsanız Magic: The Gathering Arena size göre.

pcdeki en iyi kart oyunlari 2019 2

Hearthstone

Çıktığı günden bu yana belki de en çok oynanan kart oyunu Hearthstone oldu. Free to play bir yapım olan Blizzard oyununu kavraması kolay fakat ustalaşması daha zor.

Diğer yandan devamlı olarak güncelleniyor ve yeni ek paketler geliyor. Buna rağmen free to play dediğimize pek aldanmayın çünkü oyunda pek çok kişi belli meblağlar ödeyerek kart paketleri satın alıyor, bu oyunculara karşı mücadele etmeniz giderek zorlaşıyor. Hearthstone’a karşı yapabileceğimiz en büyük eleştiri pay to win oluşu olacaktır.

pcdeki en iyi kart oyunlari 2019 3

The Elder Scrolls Legends

Hearthstone mekaniklerini alıp The Elder Scrolls evreniyle birleştiren Legends, kendi sistemlerine ve mekaniklerine de sahip. Bu sebeple de Blizzard’ın CCG oyununun bir diğer klonu olmaktan öteye geçiyor.

Koridor sistemiyle oynanan The Elder Scrolls: Legends, tamamen ücretsiz bir yapıda ve aktif bir topluluğa sahip. İyi bir alternatif arıyorsanız ve TES evrenine sevdalıysanız, Legends’ı da denemenizi tavsiye ederiz.

pcdeki en iyi kart oyunlari 2019 4 1

Thronebreaker: The Witcher Tales

Bir krallığı kontrol etmek kulağa zor gelse de, Thronebreaker’da kartlarınızı doğru oynarsanız bunu başarmanız mümkün. Witcher evreninden uyarlanarak hazırlanan yapım, sadece mücadeleci bir kart oyunu değil.

Oyunu CD Projekt RED’in diğer multiplayer odaklı kart oyunu Gwent ile karıştırmamanızı öneririm. Thronebreaker: The Witcher Tales daha çok hikayeye odaklanıyor ve bu konuda da oldukça başarılı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.