Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Paragon’un Yeni Kahramanı Wukong Tanıtıldı

Maymun Kral geliyor!

Epic Games ekibi tarafından geliştirilen ve yayınlanan, tamamen ücretsiz olarak oynama seçeneği sunan yeni nesil MOBA oyunu Paragon, hemen hemen her oyunda görmeye alıştığımız maymun kahramanına kavuşuyor. Son zamanlarda piyasaya çıkan MOBA’lar arasında, Maymun Kral barındırmayan bir örnek verebilir misiniz? Çok büyük ihtimalle o da yakın zamanda kahramanına kavuşacaktır. Bu sefer için sadece, Paragon alemleri yeni kralına kavuşuyor. Wukong, ihtişamlı görünüşü ile Paragon evrenine gelmek üzere.

paragon wukong

6 Haziran tarihinden itibaren oynanabilir olacak yeni kahraman, bir dizi özellikler ile birlikte geliyor. Saldırı ve savunma özelliklerini temel alan yetenekleri bulunacak olan Wukong’un çok sayıda oyuncu tarafından tercih edilebileceği tahmin ediliyor.

Asası ve sıçrama yeteneği, havada yürüme özelliği ve kendini klonlama kabiliyeti ile uzun mesafelerde ve geniş alanlarda etkili olabilecek yeni kahramanın hem tedirginlik uyandıran hem de sevimli bulduğumuz şahane bir tasarımı olduğunu söyleyebiliriz.

Henüz açık beta sürecinde bulunan ve neredeyse tamamen oynanabilir halde olan Paragon’u deneyimlemek isterseniz, buraya tıklayarak resmi internet sitesine gidebilirsiniz. Wukong için paylaşılan tanıtım videosunu aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Paragon - Wukong Announce

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.