Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Paradox, Daha İyi Olanaklar İçin İsveç Sendikalarıyla Anlaştı

Paradox Interactive ve Paradox Development Studio İsveç sendikaları ile anlaştı.

Paradox Development Studio‘nun ana şirketi olan İsveçli yayıncı Paradox Interactive, kendisi ve iki işçi sendikası arasında toplu bir anlaşma imzalamak üzere olduğunu açıkladı. Bu anlaşma sayesinde, İsveç’teki tüm Paradox bölgelerinde çalışanların çıkarları sağlanmış olacak.

Paradox Daha İyi Olanaklar İçin İsveç Sendikalarıyla Anlaştı 1

2012 yılında çıkmış olan Crusaders King 2 oyunu ile birlikte oyun dünyasında iyi bir ünvana kavuşan Paradox, çalışan sayısının artmasıyla birlikte son on yılda yaklaşık olarak 500 çalışandan oluşan çok yönlü bir organizasyona dönüştü. Paradox yapmış olduğu duyurusunda İsveç sendikaları Unionen ve SACO ile müzakere edilen yeni pazarlık anlaşmasının şirketin insan kaynakları genel müdürü Marina Hedman, bu hareketi Paradox gibi bir şirket için bir zorunluluk olduğunu söyledi.

Hedman yapmış olduğu açıklamada “Bizim gibi büyük bir organizasyonun farklı ihtiyaçları var, yapımız daha büyük ekiplere ve projelere yönelse bile çalışanlarımızın şirketimizi şekillendirmeye değer vermelerini ve güçlenmelerini sağlamaya devam etmeliyiz. İsveçli bir şirket olarak ve oyun endüstrisinin bir üyesi olarak ismimizi sendikalaşmayı destekleyen şirketlerin listesine ekledik.” diyor.

Paradox Development Studio programcısı ve sendika temsilcisi Magne Skjæran, Twitter üzerinden yaptığı duyuruda “Uzun süredir bu konu üzerinde çalışıyoruz ve bunu başarabilmiş olmak çok güzel” diyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.