Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Paladins’e Yeni Şampiyon Geliyor

Paladins'in geliştiricileri yeni yama ile gelecek olan eklentiler hakkında bilgi verdi.

Hi-Rez Studios’un Paladins adlı oyunu, piyasaya çıktığı ilk günlerden itibaren yoğun ilgi görmüş ancak bir yandan da Overwatch benzerliği üzerinden eleştirilere maruz kalmıştı. Overwatch karşısında ücretsiz bir alternatif olması ile göz dolduran Paladins, gelirini oyun içi satışlardan elde ediyor. Birazcık League of Legends’ı andırdığını daha önceki yazılarımızda söylemiştik.

Tüm bunlar olurken kayıtlı oyuncu sayısı 4 milyonu aşan Paladins, kendine büyük bir müdavim kitlesi oluşturmayı da başardı.

Paladins'e Yeni Şampiyon Geliyor

Paladins’in yaratıcıları oyuna gelecek yenilikler ile ilgili açıklamalarda bulundular. 45’inci yama ile oyuna yeni bir şampiyon da eklenecek. Yeni şampiyonun ismi, Inara olacak. Steam’de silah özellikleri hakkında bilgi bulunan Inara’nın kökenine dair merak oluşmaya başlamış.

Oyunun katılımcılarını ilgilendirebilecek başka bilgiler de geldi. Geliştiriciler, daha çok geri bildirim almaları durumunda efsanevi kartlarda iyileştirmeler yayınlayabileceklerini duyurdu. Yamanın ardından, topluluk daha fazla kart istediği takdirde fazladan bir adet daha kazanabilecek. Buck, Ying, Grohk, Androxus and Kinessa üzerinde yapılmış ayarlamalar da yamada yer alacak.

 

 

Haberi Paylaş
Benzer İçerikler
0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.