Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Paladins: Champions of the Realm Yeni Şampiyonu Corvus The Magistrate’s Blade’i Tanıttı

Paladins: Champions of the Realm yeni bir karakter alıyor.

Hi-Rez ve Evil Mojo‘nun FPS oyunu Paladins: Champions of the Realm yeni bir şampiyon alıyor ve karakter için teaser fragmanını piyasaya sürdü. Adı The Magistrate’s Blade olan Corvus ve yarının canlı akışında daha fazla şey öğreneceğiz.

Paladins Yeni Şampiyonu Corvus The Magistrates Bladei Tanıttı

Video açıklaması, “En son Paladins şampiyonu yakında geliyor, Corvus The Magistrate’s Blade, kendi babası tarafından anavatanına yıkım getirdiği için atılan Corvus, Magistrattaki konumunu yeniden kazanmak için savaşıyor” diyor.

Evil Mojo ve Darkness and Dragons güncellemesi hakkında aha fazla resmi veri yarın 1 Nisan 2020 saat 19:00’da yayınlanacak canlı bir akışta daha fazla ayrıntı verilecek. Corvus hakkında gayri resmi bilgiye gelince, veri madencileri Paladins’in yeni şampiyonu hakkında bilmeniz gereken her şeyi kazdılar, ya da en azından kesin olarak görünen şey bu.

İlk ve en önemlisi, veri mayınları 2.200 HP ile bir destek kahramanına işaret ediyor. Corvus, 50 mühimmatı olan ve her bir 0,07 saniyede 110 etkili menzilde 70 hasar veren bir Makineli Tabanca kullanır. RMB yeteneği, bir saniye içinde diğer Paladinleri bir saniyede 50, 75, 100 ve 125 iyileştirir ve 4 saniye dolum süresi ile çalışır.

Corvus’un Mark yeteneği, belirgin bir müttefiki, işaretlenmemiş hedeflerin aldığı iyileşme miktarının yüzde 55’ini iyileştirdiği için işlerin gerçekten ilginç hale geldiği yerdir. Bununla birlikte, işaretli bir müttefiki doğrudan iyileştirmek, işaretsiz iyileşmeyi yüzde 10 arttırır ve RMB iyileşmesinin bekleme süresini 1 saniye azaltır.

Reddit’te yayınlanan bilgilerin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Paladins - Champion Teaser - Corvus, The Magistrate's Blade

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Latif

    2020de ve sonrasında çıkacak harika mmorpglerin hepsi için güzel yeni bölümler açılmasını istiyorum reisim. Bomba mmorpgler geliyor o eski günler canlanıyor

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.