Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Oyun Odaklı En İyi 8 TikTok Hesabı

Bu içeriğimizde, eğlenceli video oyun içeriklerinin yer aldığı en iyi 8 TikTok hesabını sizlerle paylaşıyoruz.

TikTok, çoğunluğu 21 yaşın altında olan 800 milyonluk global kullanıcı kitlesiyle günümüzün en popüler video paylaşım platformlarından biri konumunda. Özellikle Z kuşağı arasında muazzam bir ilgi gören sosyal medya ağı, genellikle ilginç akımları ile gündeme gelse de, son derece yaratıcı video oyun içeriklerine de ev sahipliği yapıyor.

Oyun kültürünün kendine yer bulduğu en gözde mecralardan olan TikTok, bu alandaki popülaritesini her geçen gün artırıyor. Bu içeriğimizde, eğlenceli video oyun içeriklerinin yer aldığı en iyi 8 TikTok hesabını sizlerle paylaşıyoruz.

ShelbyRenae – @shelbyrenaeyt

Epic Games’in fenomen battle royale oyunu Fortnite ile ilgili yaptığı Twitch yayınları ve YouTube videoları ile bilinen ShelbyRenae, TikTok’ta 1.2 milyonluk bir takipçi kitlesine sahip.

Oyun sırasında diğer kişilerle eğlenceli diyaloglara giren isim, özellikle Fortnite severlerin takip edebileceği yayıncılar arasında yer alıyor.

@shelbyrenaeytthey fight in creative after this ? full vid on YT #fortnite #foryoupage #fyp♬ original sound – shelbyrenae

Alisha – @alishakins_

Esas olarak bir Twitch yayıncısı olan Alisha, Call of Duty: Warzone oynama deneyimlerini, ses efektlerini kendi yaptığı eğlenceli küçük TikTok videoları ile takipçilerine aktarıyor.

@alishakins_just a lil doof doof doof! narration time! #warzone #dailywarzoneclips #warzonebestclips #gaming #cod #fyp #foryoupage♬ original sound – Alishakins

Play Leisure – @play_leisure

Klasik atari makinelerini farklı şekillerde yenileyen bir firma olan Play Leisure, ilginç tasarımlarını TikTok’taki takipçileriyle paylaşıyor. Örneğin, şirketin son videosunda küçük bir kamyonete benzeyecek şekilde tasarlanan Sega’nın ikonik Let’s Go Jungle oyun makinesini görüyoruz. Harika bir nostalji yolculuğuna çıkmak için Play Leisure’un TikTok’larına bir göz atın derim.

@play_leisureSega’s fantastic Let’s Go Jungle is nearly ready for a new home! #sega #letsgojungle #arcademachine #arcade #retro♬ original sound – Matt Conridge

DKOldies – @dkoldies

Çevrimiçi retro oyun mağazası olan DKOldies, nadir oyunlar, eski konsollar ve garip denetleyiciler dahil olmak üzere son derece geniş olan mağaza stoğundan ilginç öğeler sergiliyor.

@dkoldiesHere’s why it looks that way ? #supernintendo #snes #retrogaming #retrogames #nintendo #xbox #playstation #mario #nostalgia #fyp #foryoupage #gaming♬ original sound – DKOldies

Komazawa Isolation- @kmzwisolation

Grand Theft Auto ve Yakuza gibi oyunların gerçek hayattaki canlandırmalarını yapan Japon YouTuber, yaratıcı TikTok’ları ile video oyunları gerçek hayata taşıyor.

@kmzwisolation実写版ゲーム渋谷センター街編PART1#GTA #JAPAN #GTATOKYO♬ オリジナル楽曲 – ハヤケン【駒沢アイソレーション】

Rosa Carbo-Mascarell – @moreelen

Deneyimli bir oyun tasarımcısı olan Carbo- Mascarell, oyun teorisi ve pratiği ve sektöre giriş hakkında eğlenceli, eğitici skeçler yayınlıyor.

@moreelen#learnontiktok #gaming #gamedev #gamedesign♬ Stunnin’ (feat. Harm Franklin) – Curtis Waters

Junna – @ nintendo.grl

Anime sevdalısı bir gamer ve cosplayer olan Nintendo Grl, TikTok videolarında geniş kostüm koleksiyonunu sergiliyor. Junna, 8 milyondan fazla takipçisi ile listemizdeki en popüler isim konumunda.

@nintendo.grlUPGRADES PEOPLE UPGRADES#zerotwo#ditf#shinobu#shinobukocho#kny#kimetsunoyaiba#demonslayer#nekopara#chocola#pc#pcgamer#setup#pinksetup#gamergirl#kawaii♬ Fallen Down – 3000m

Xbox ve PlayStation Resmi Hesapları – @xbox, @playstation

Bu iki hesabı hesabı aynı başlıkta paylaştım, çünkü hemen hemen aynı şeyleri yapıyorlar. Sırasıyla 2.2 milyon ve 862 bin takipçisi bulunan Xbox ve PlayStation, popüler oyun serilerine dayanan eğlenceli meme’ler paylaşıyorlar.

@playstation? Cheers to turning 21, #PS2! #fyp♬ original sound – PlayStation

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.