Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Oynaması Ücretsiz eFootball İçin Oynanış Detayları Duyuruldu (Video)

Konami, Gamescom 2021'de oynaması ücretsiz futbol oyunu eFootball'un oynanış özelliklerini ortaya koyan bir fragman yayınladı.

Konami, eskiden Winning Eleven ve PES isimleriyle piyasaya sürdüğü futbol simülasyon serisini artık eFootball olarak markalandırıyor. Unreal Engine motoru ile geliştirilen oynaması ücretsiz eFootball, herkes için erişilebilir bir futbol keyfi sunmayı amaçlıyor.

Dün akşam gerçekleşen Gamescom 2021 açılış gecesi sırasında yeni bir eFootball fragmanı yayınlayan Konami, yepyeni futbol simülasyon platformunun saha içi çok sayıda oynanış özelliğini ayrıntılı olarak açıkladı.

Oynaması Ücretsiz eFootball, Gerçekçi Bir Futbol Deneyimi Sunacak

oynaması ücretsiz efootball

Japon şirkete göre oyuncular aynı gerçek futbolda olduğu gibi topa ilk dokunuştan depara kadar hem top sürme hızını hem de şutların sertliğini kontrol edebilecek. Ücretsiz eFootball, PS5’te DualSense’in dokunsal geri bildirim özelliğini ve uyarlanabilir tetiklerini de kullanacak.

Konami’nin yeni futbol oyunu, top çalma ve yeni fırsatlar yaratma konusunda yeni özellikler de sunacak. Oyuncular, rakiplerinin şutlarını vücutlarını öne atarak veya vuruşu okuyup pası keserek bloke edebilecekler. Ayrıca Sezgisel komutlar aracılığıyla çok çeşitli top sürme ve vücut çalımı hareketleri de kullanabileceksiniz.

eFootball, Gerçek Hayattaki Futbol Taktiklerini Kullanıyor

efootball fragmanı

Yepyeni animasyonlarla gelen “keskin vuruş” seçeneği, oyunu daha da teknik ve heyecanlı hale getirecek. Oyuncular, keskin ortalar, hızlı aşırtma paslar ve havadan şutlar gibi özel vuruşlar yapabilecekler. Bu özelliğin lansmandan sonra bir güncelleme ile ekleneceği açıklandı.

Oynaması ücretsiz eFootball, yeni bir “1vs1” kazanma/kaybetme kural seti oluşturmak için gerçek hayattaki futbol taktiklerini kullanıyor. Motion Matching (Hareket Eşleştirme) teknolojisi ile oyun, her oyuncunun hareketini etkilemek için topu, hareket hızını, vücut yönünü, fiziksel kabiliyeti ve daha fazlasını gerçek zamanlı olarak değerlendiriyor. Bu kazan/kaybet kuralları, yeniden elden geçirilmiş faul kararları da dahil olmak üzere oyunu daha inandırıcı kılmak için futbolcu hareketiyle birlikte çalışıyor.

Konami’nin Yeni Futbol Oyunu, Bu Sonbaharda Piyasaya Çıkacak

Konami ücretsiz futbol oyunu efootball

Bunların haricinde oyunda gelişmiş takım oyunu ve yeni kontroller, Duel adında yeni bir kamera açısı ve genel iyileştirmeler dahil çok sayıda yenilik var.

Oynaması ücretsiz eFootball, bu sonbaharda PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Windows 10 ve Steam platformlarında piyasaya sürülecek. Akabinde ise Android ve iOS kullanıcıları ile buluşacak. Daha fazla bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

eFootball™ Official Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.